Σε παράταση της προσφοράς της, που ισχύει για διακοπές που κλείνονται μέσω ανεξάρτητου ταξιδιωτικού πράκτορα, προχώρησε η Jet2holidays.

Μετά από ανακοίνωση της εταιρίας, η προσφορά που αρχικώς ίσχυε για αναχωρήσεις έως τις 30 Ιουνίου, πλέον παρατείνεται έως τις 31 Αυγούστου, επιτρέποντας σε μεγαλύτερο αριθμό ταξιδιωτών να διεκδικήσουν έκπτωση 60 λιρών ανά άτομο.

Ο γενικός διευθυντής εμπορικών πωλήσεων της Jet2holidays, κ. Lloyd Cross, δήλωσε: «Πρόκειται για μια πολύ καλή προσφορά. Ενεργούμε γρήγορα για να δώσουμε στους ανθρώπους την ευκαιρία να αποδράσουν στον ήλιο με ακόμη λιγότερα χρήματα, με τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες να βρίσκονται στο επίκεντρο της εκστρατείας».

«Προβλέπουμε το πιο πολυσύχναστο καλοκαίρι στην ιστορία μας και χάρη σε αυτή την προσφορά, ακόμη περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να κλείσουν τις διακοπές τους μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων με απίστευτες εκπτώσεις», πρόσθεσε.

Η προσφορά ισχύει για χιλιάδες ξενοδοχεία και βίλες, από δύο έως πέντε αστέρια, σε σχεδόν 60 προορισμούς έως τις 31 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι μια τετραμελής οικογένεια μπορεί να εξοικονομήσει 240 λίρες. Επιπλέον, διατίθενται εκατομμύρια δωρεάν θέσεις για παιδιά.