Το πρόγραμμα της τουριστικής προβολής του Νομού Χανίων, παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι, από την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων, τη Fraport Greece, την Aegean, την Eurobank και τη Marketing Greece, σε ειδική εκδήλωση στον πολυχώρο “Μίκης Θεοδωράκης”.
Η καμπάνια και το πρόγραμμα των δράσεων για την προβολή της ευρύτερης περιοχής των Χανίων αναδεικνύει τη σημασία της πρωτοβουλίας της Σύμπραξης Τουρισμού για την προβολή του Νομού Χανίων.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ ημήτρης Φραγκάκης.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία για δύο λόγους, όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης «πρώτον έφερε, ένωσε τον ιδιωτικό τομέα και δείχνει ότι αυτή η προσπάθεια που γίνεται είναι εφικτή και δεύτερον ότι έγινε με σύγχρονα μέσα, ψηφιακά, με πολύ μειωμένα κόστη και με πολύ καλά αποτελέσματα. Είναι οι προσπάθειες που δείχνουν τον δρόμο του μέλλοντος προς την προβολή της χώρας”.

Από την πλευρά του ο Γ. Γ του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης χαρακτήρισε και αυτός με την σειρά του πολύ σημαντική την σημερινή ημέρα για το Νομό Χανίων.
“Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα σήμερα, επισήμανε καθώς γράφεται μια μικρή ιστορία. Μια πολύ σημαντική σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα για το μάρκετινγκ του τουρισμού των Χανίων.
Πάρα πολύ σημαντική πρωτοβουλία και με πολλές ωφέλειες για τον τουρισμό. Ο ΕΟΤ είναι αρμόδιος όπως ξέρετε για την μεγάλη καμπάνια τουριστικής προβολής της χώρας στο εξωτερικό. Τέτοιες προσπάθειες σε τοπικό επίπεδο εκτός του ότι μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους, είναι και στην εμβέλεια στήριξής μας”.