irakleio-limaniΜε δικό της περίπτερο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης άλλα και τα Χανιά η Κρήτη δίνει το δικό της δυναμικό παρών στην Ευρωπαϊκή έκθεση κρουαζιέρας που πραγματοποιείται στο Αμβούργο από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.Η. Γ. Μπρας δήλωσε: “Μετά τα καλά νέα για τον φετινό χειμώνα (έξτρα προσεγγίσεις) υπάρχει έντονος προβληματισμός από τις εταιρείες κρουαζιέρας για το τι συμβαίνει κοντά στην περιοχή μας. Ελπίζουμε να μην επηρεάσει το τι θα γίνει του χρόνου.”

Στα πλαίσια του συνεδρίου που καθιερωμένα όλα τα μεγάλα στελέχη των εταιρειών κρουαζιέρας λαμβάνουν μέρος, σε ερώτηση του Γ. Μπρα για τις προοπτικές της νέας αγορας της Ρωσίας υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και μάλιστα στο περιθώριο του συνεδρίιου δυο μεγάλες εταιρείες ζήτησαν απο τον πρόεδρο του ΟΛΗ ιδιαίιτερο ραντεβού στα κεντρικά τους γραφεία.

Επίσης, έχουν κλειστεί ραντεβού με όλες τις εταιρείες όπως TUI CRUISES, MSC, PULLMAN TOURS, COSTA CROCIERE, LOUIS CRUISES κτλ. για να αναλυθούν και παρουσιαστούν τα νεα projects του λιμανιού του Ηρακλείου.