Μια συγγνώμη που εξέδωσε η σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας Vietjet για το γεγονός ότι επέτρεψαν στα μοντέλα εσωρούχων με ημίγυμνη εμφάνιση να παρελαύνουν στους διαδρόμους μιας πτήσης που μετέφερε ποδοσφαιριστές κάτω των 23 της Εθνικής Βιετνάμ έχει προκαλέσει μια περαιτέρω αντίδραση κατά της αεροπορικής εταιρείας.

Σε μια δημοσίευση στη σελίδα Facebook του Vietjet, η διευθύνων σύμβουλος Nguyen Thi Phuong Thao ισχυρίστηκε ότι όλο το σκηνικό δεν είχε προγραμματιστεί από την αεροπορική εταιρεία, αλλά αντίθετα ήταν «μια ανεπανάληπτη γιορτή από τους διοργανωτές του ταξιδιού».

Υποστήριξε ότι οι φωτογραφίες της παρέλασης που είδαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης δεν είχαν καμία σχέση με τη Vietjet, επιμένοντας ότι είχαν «διαρρεύσει» από μια ηθοποιό.

Οι αναγνώστες χαρακτήρισαν την απολογία προσβολή, υποστηρίζοντας ότι η αεροπορική εταιρεία έπρεπε να είχε προειδοποιήσει προηγουμένως για όλο το σκηνικό.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι έγινε μποϊκοτάζ του Vietjet.

Η ομάδα ποδοσφαίρου U23 του Βιετνάμ έφτασε στην πατρίδα της από την Κίνα, όπου ηττήθηκε από το Ουζμπεκιστάν στο πρωτάθλημα της Συνομοσπονδίας Ασίας Ποδοσφαίρου.