Εξατομικευμένες εμπειρίες πολυτελείας και για τις πέντε αισθήσεις προσφέρει στους επισκέπτες η νέα πλατφόρμα Luxury Experiences της Hilton, ακολουθώντας την τάση της εποχής που θέλει το βιωματικό ταξίδι να πρωταγωνιστεί.

Περιηγηθήκαμε λοιπόν στην πρωτοποριακή πλατφόρμα πολυτέλειας που δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να επιλέξουν από 26 αυθεντικές δραστηριότητες σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Πρώτα από όλα, οι εμπειρίες της ιστοσελίδας αφορούν αποκλειστικά τους φιλοξενούμενους των ακινήτων πολυτελείας Waldorf Astoria Hotels & Resorts και Conrad Hotel & Resorts.

Υποσχέσεις για εμπειρίες μοναδικές όπως να δεις από κοντά την μεγαλύτερη ιδιωτική συλλογή με βαλίτσες Louis Vuitton στο Άμστερνταμ, ή να εξερευνήσεις το Ria Formosa με έναν ψαρά, ή κράτηση θέσεων στο τραπέζι του σεφ Gordon Ramsay στο εστιατόριο Trianon.

Μόλις μπεις στον ιστότοπο ένα βίντεο σε βάζει στο κλίμα για τις αυθεντικές πολιτιστικές εμπειρίες και περιπέτειες που προσφέρονται.

Με κύλιση προς τα κάτω θα βρείτε τα κουτάκια των πέντε αισθήσεων, όπως αφή, γεύση, μυρωδιά, θέαμα και ακρόαση.

Η επιλογή των κουτιών φιλτράρει τις εμπειρίες ανάλογα με το τι επιλέγετε να εξερευνήσετε και σας επιτρέπει να δείτε τις φιλτραρισμένες εμπειρίες ή να τις δείτε όλες ως γκαλερί.

Για παράδειγμα, όταν κάνετε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου “μυρωδιά”, η πλατφόρμα θα σας δείξει τις εμπειρίες, όπως μια ξενάγηση τριών ωρών στο Quinta dos Vales Wine Estate, ενώ διαμένετε στο Conrad Algarve Resort στην Πορτογαλία.

Κάντε κλικ στην συγκεκριμένη εμπειρία και θα δείτε πώς να κάνετε κράτηση, τι μπορείτε να δείτε ή να απολαύσετε και λεπτομέρειες σχετικά με το ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένου ενός χάρτη της τοποθεσίας.

Η πλατφόρμα είναι απλή στη χρήση και προσφέρει δραστηριότητες και περιηγήσεις έξω από τα παραδοσιακά …μονοπάτια.

Το Hilton, μέσω της πλατφόρμας λύνει στην κυριολεξία τα χέρια του ταξιδιώτη που στον άγνωστο προορισμό, αναζητά την απόλαυση του ταξιδιού και την αυθεντικότητα της εμπειρίας.

Και όντως όπως πολύ σωστά περιγράφει η Hilton στην ιστοσελίδα “τα ξενοδοχεία μας είναι η πύλη σας για μεταμορφωτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας και θα σας επιτρέψουν να εξερευνήσετε καλύτερα τον κόσμο”.