Η Delta επέκτεινε το “μπλοκ” στις μεσαίες θέσεις, καθώς επίσης και το όριο στις θέσεις που πωλήθηκαν έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της κράτησης μέσω διαδικτύου ή μέσω εφαρμογής, όλα τα μεσαία καθίσματα στα αεροσκάφη της Delta θα συνεχίσουν να εμφανίζονται ως μη εκχωρημένα. Επιπλέον, ο αερομεταφορέας δήλωσε ότι θα συνεχίσει να αποκλείει ορισμένα καθίσματα διαδρόμου σε περιφερειακά αεροσκάφη με διαμορφώσεις καθισμάτων 2 προς 2.

Η Delta περιορίζει τη χωρητικότητα στο 50% της πρώτης θέσης σε αεριωθούμενα αεροπλάνα και στο 60% στην κύρια καμπίνα όλων των αεροσκαφών.

Ο αερομεταφορέας περιορίζει επίσης τη χωρητικότητα στο 60% στην καμπίνα premium της ευρείας ατράκτου, στο Delta Premium Select και στο 75% στην καμπίνα της ευρείας ατράκτου, το Delta One.

«Η μείωση του συνολικού αριθμού πελατών σε κάθε αεροσκάφος σε ολόκληρο τον στόλο είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που μπορούμε να κάνουμε για να διασφαλίσουμε μια ασφαλή εμπειρία για τους πελάτες και τους ανθρώπους μας», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής εμπειρογνωμόνων της Delta, Bill Lentsch.