Περισσότερες εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Ευρώπης και Βραζιλίας πρόκειται να πραγματοποιήσει η TAP Air Portugal το επόμενο καλοκαίρι, ως μέρος ενός διευρυμένου προγράμματος για το 2024.

Ειδικότερα, ο αερομεταφορέας θα προσθέσει 11 εβδομαδιαίες υπηρεσίες στη Βραζιλία από τις 31 Μαρτίου 2024, συμπεριλαμβανομένων:

  • Τριών επιπλέον εβδομαδιαίων πτήσεων μεταξύ Λισαβόνας και Ρεσίφε.
  • Δύο επιπλέον εβδομαδιαία δρομολόγια μεταξύ Λισαβόνας και Ρίο ντε Τζανέιρο.
  • Μία επιπλέον εβδομαδιαία πτήση σε δρομολόγια προς Σάο Πάολο, Μπελέμ, Μπραζίλια, Νατάλ, Μασέιο, Πόρτο Αλέγκρε και Σαλβαδόρ.

Αρκετά δρομολόγια της Βόρειας Αμερικής θα αυξηθούν, με αυτό της Λισαβόνα-Τορόντο να ανέρχεται σε 13 πτήσεις την εβδομάδα και αυτό στο Σαν Φρανσίσκο να μετακινείται από πέντε φορές την εβδομάδα στις καλοκαιρινές περιόδους αιχμής σε έξι το 2024.

Άλλα επιπρόσθετα δρομολόγια περιλαμβάνουν τη μετακίνηση Λισαβόνας-Μαπούτο από τρεις σε τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα και εννέα επιπλέον εβδομαδιαίες υπηρεσίες που προστίθενται σε δρομολόγια προς Φλωρεντία και Ρώμη.

Επί του παρόντος ο TAP προσφέρει επί του παρόντος 18 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Πορτογαλίας – 71 προς Λισαβόνα και 14 προς Πόρτο, με επιπλέον 15 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Δουβλίνου και Λισαβόνας.