Περισσότερα ταξίδια και πιο πολλά χρήματα θα δαπανήσουν οι Αμερικανοί ταξιδιώτες το 2021 συγκριτικά με το 2019. Οι άνω των 45 ετών αδημονούν περισσότερο να ξεκινήσουν τα ταξίδια.

Τα μεγαλύτερα κίνητρα για τα ταξίδια των Αμερικανών είναι να δουν φίλους και οικογένεια και η ύπαρξη ευέλικτων πολιτικών ακύρωσης.

Οι Αμερικανοί είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν στα ταξίδια και να γνωρίσουν τον κόσμο.

Αυτό αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα για τους Αμερικανούς καταναλωτές που διεξήχθη από την GetYourGuide σε συνεργασία με τη Dynata.

Στην πραγματικότητα, το επόμενο έτος το 75% των Αμερικανών σκοπεύουν να ξοδέψουν το ίδιο ποσό ή περισσότερα για ταξίδια από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια.

  • Τα δύο τρίτα (67%) των Αμερικανών ερωτηθέντων ανυπομονούν να ταξιδέψουν για αναψυχή ξανά τους επόμενους 12 μήνες.
  • Πάνω από τους μισούς (57%) δηλώνουν ότι αναμένουν ότι το επόμενο ταξίδι αναψυχής τους θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους 6 μήνες.
  • Οι ταξιδιώτες των Η.Π.Α. θεωρούν ότι οι περιηγήσεις με τα πόδια είναι η ασφαλέστερη ταξιδιωτική δραστηριότητα: το 43% των ερωτηθέντων το βαθμολόγησαν «ασφαλές» ή «πολύ ασφαλές». Ακολούθησε στενά αξιοθέατα εξωτερικού χώρου στο 42%.
  • Δραστηριότητες που θεωρούνται λιγότερο ασφαλείς είναι οι δημόσιες συγκοινωνίες (θεωρούνται ασφαλείς ή πολύ ασφαλείς μόνο από το 20% των ερωτηθέντων) και θεματικά πάρκα (22%).