Από τις παγκόσμιες αεροπορικές εταιρείες δικτύου έως τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, οι αποσκευές είναι η κορυφαία απόδοση εσόδων a la carte. Η πιο πρόσφατη αναφορά από την IdeaWorksCompany περιγράφει καινοτομίες που επικεντρώνονται στις χειραποσκευές, τον έλεγχο αποσκευών και την εμφάνιση της διαδρομής κράτησης.

Οι χρεώσεις για χειραποσκευές είναι η τελευταία εξέλιξη στην παγκόσμια αναζήτηση βοηθητικών εσόδων. Οι αερομεταφορείς χαμηλού κόστους ανέκαθεν πρωτοστατούσαν εδώ και αυτό ενθάρρυνε όλο και περισσότερες παραδοσιακές αεροπορικές εταιρείες να υιοθετήσουν τέλη.

Η συνολική εκτίμηση των εσόδων από τα τέλη αποσκευών ήταν 20,9 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2021. Υπάρχει δυνατότητα για πολύ περισσότερα έσοδα όταν οι αεροπορικές εταιρείες εφαρμόζουν μια επιχειρηματική προσέγγιση και εγκαταλείπουν παλιές μεθόδους. Οι έξυπνες ομάδες διαχείρισης αεροπορικών εταιρειών αναγνωρίζουν επίσης ότι οι νέες υπηρεσίες αποσκευών πρέπει να βελτιώσουν το ταξίδι για τους επιβάτες. Ζώνες αποσκευών Παραδίδουν μετρητά για Smart Airlines χρηματοδοτείται από τον παγκόσμιο πάροχο ταξιδιωτικής τεχνολογίας CarTrawler και ενθαρρύνει τις αεροπορικές εταιρείες να δημιουργήσουν καλύτερες επιχειρήσεις αποσκευών.

Η έκθεση 20 σελίδων που εκδόθηκε σήμερα περιλαμβάνει τα ακόλουθα βασικά ευρήματα:

Η Aer Lingus εισήγαγε μια νέα πολιτική αποσκευών τον Ιούνιο του 2021, η οποία περιλαμβάνει μια παραδοτέα αποσκευή για τον χαμηλότερο ναύλο Saver (εντός Ευρώπης), αλλά αποκλείει μια μεγάλη χειραποσκευή.
Η AirAsia επιτρέπει στους ταξιδιώτες να διπλασιάσουν το κανονικό όριο των 7 κιλών χειραποσκευής στα 14 κιλά έναντι χρέωσης.
Η American Airlines δημιούργησε έσοδα από αποσκευές 1,22 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2021 και ρεκόρ 7,42 δολαρίων ανά επιβάτη για τον αερομεταφορέα.
Το EasyJet συνδυάζει τώρα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης χειραποσκευής με επιλεγμένα καθορισμένα καθίσματα, όπως επιπλέον χώρο για τα πόδια και ζώνες μπροστά από την καμπίνα.
Η Spirit Airlines έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εσόδων από αποσκευές στον κόσμο: 21,51 $ ανά επιβάτη το 2021.
Η Volaris προσφέρει εγγύηση παράδοσης αποσκευών με πληρωμή 1.000 $ MXN ή 80 $ ΗΠΑ, όταν οι αποσκευές δεν φτάνουν στην ίδια πτήση με τον επιβάτη.