Με περισσότερες πτήσεις ενισχύουν το 2018 τα δρομολόγια οι αερομεταφορείς της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ).

Η British Airways θα συνδέει την Νάσβιλ των ΗΠΑ, με το Λονδίνο (Χίθροου) με πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα από τις 4 Μαΐου 2018, ενώ η εταιρεία ξεκινά πτήσεις από το Λονδίνο (Γκάτουικ) στο Λας Βέγκας τρεις φορές την εβδομάδα, στις 27 Μαρτίου 2018.

Η United ξεκινάει τον Μάιο του 2018 πτήσεις από Νιούαρκ προς το Πόρτο της Πορτογαλία και Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, από το αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον Ντάλες στο Εδιμβούργο και από το Σαν Φρανσίσκο στη Ζυρίχη τον Ιούνιο, τον ίδιο μήνα από το Ντάλας προς Ρέικιαβικ, μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.

Από το Σικάγο στην Βενετία θα πετάει η American Airlines, ξεκινώντας από τις 4 Μαΐου 2018. Η αεροπορική εταιρεία θα προσθέσει επίσης πτήσεις από τη Φιλαδέλφεια στη Βουδαπέστη και την Πράγα για την καλοκαιρινή περίοδο.

Η Aer Lingus θα αρχίσει να πετάει από το Δουβλίνο στη Φιλαδέλφεια στις 25 Μαρτίου 2018 και στο Σιάτλ στις 18 Μαΐου.

Η Air France θα προσφέρει απευθείας πτήσεις μεταξύ Παρισιού και Σιάτλ από τις 25 Μαρτίου.

Οι επιβάτες στο Λος Άντζελες θα έχουν πτήσεις της Delta προς το Παρίσι και το Άμστερνταμ, αρχίζοντας από τις 16 Ιουνίου. Η εταιρεία από την Νέα Υόρκη θα πετάει στις Αζόρες από τις 25 Μαΐου, ενώ  από την Ατλάντα  η Delta θα έχει καθημερινές πτήσεις στη Λισαβόνα από τις 24 Μαΐου μέχρι το 4 Σεπτεμβρίου.