Tην επέκταση των ταξιδιών μεγάλων αποστάσεων από τους κόμβους του στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο συνεχίζει o Όμιλος Lufthansa.

Το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων της Lufthansa για το 2020 εστιάζει σε προορισμούς της Βόρειας Αμερικής με πτήσεις από και προς το Λας Βέγκας, το Φοίνιξ, το Άνκορατζ, το Σιάτλ και το Ντιτρόιτ.

Οι περισσότερες πτήσεις θα εκτελούνται σε συνεργασία με την Eurowings, με αεροσκάφη Airbus A330 των 270 θέσεων.

Η Eurowings θα έχει ισχυρότερη παρουσία στον μεγαλύτερο κόμβο της Γερμανίας, τη Φρανκφούρτη από την έναρξη του χειμερινού προγράμματος πτήσεων 2019/2020 που θα τεθεί σε ισχύ τέλη Οκτωβρίου.

Η θυγατρική της Lufthansa θα πετά στα νησιά των Μπαρμπέιντος και του Μαυρικίου, καθώς και προς το Λας Βέγκας και το Γουιντχόεκ.

Μάλιστα, από το το καλοκαίρι του 2018 και το Μόναχο, η Eurowings πραγματοποιεί δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων σε επιλεγμένους τουριστικούς προορισμούς συνεχίζοντας την επέκτασή της στην Ασία με την προσθήκη του Bangalore.

«Το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων του 2020 από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πώς συνδυάζουμε τα πλεονεκτήματα των δύο αεροπορικών εταιρειών προς όφελος των πελατών μας. Αυτή η εξαιρετική σύνθεση μας επιτρέπει να τοποθετήσουμε τον Όμιλο Lufthansa στην αναπτυσσόμενη αγορά ταξιδιών αναψυχής μεγάλων αποστάσεων», αναφέρει ο Thorsten Dirks, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Deutsche Lufthansa AG και Διευθύνων Σύμ-βουλος της Eurowings.