Η SWISS δημοσίευσε σήμερα το πτητικό της πρόγραμμα έως τις 24 Οκτωβρίου.

Η αεροπορική εταιρεία της Ελβετίας θα συνεχίσει να επεκτείνει σταθερά το φάσμα των υπηρεσιών της από τη Ζυρίχη και τη Γενεύη τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Εκτός από την επανέναρξη της υπηρεσίας σε περισσότερους προορισμούς δικτύου, η αεροπορική εταιρεία θα εντείνει τις συχνότητές της σε δρομολόγια που έχουν ήδη αποκατασταθεί τόσο στα δίκτυα μικρών αποστάσεων όσο και στα δίκτυα μεγάλων αποστάσεων.

Η SWISS στοχεύει να επιστρέψει την παραγωγή της στο 40% του όγκου που προβλέπεται στα αρχικά δημοσιευμένα χρονοδιαγράμματά της έως τα τέλη Οκτωβρίου. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 1.400 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις, οι οποίες θα εξυπηρετούν περίπου το 85% του προηγούμενου παγκόσμιου δικτύου δρομολογίων για να προσφέρουν στους πελάτες ένα ευρύ φάσμα επιλογών αεροπορικών ταξιδιών.

Δώδεκα επιπλέον ευρωπαϊκοί προορισμοί θα επιστραφούν στο δίκτυο της Ζυρίχης της SWISS τον Ιούλιο, συμπεριλαμβανομένων των Μπιλμπάο και Αλικάντε (Ισπανία), Βενετίας (Ιταλία), Κορκ (Ιρλανδία) και Όσλο (Νορβηγία).

Οι υπηρεσίες θα αυξηθούν επίσης σημαντικά σε δρομολόγια που αποκαταστάθηκαν τον Ιούνιο μεταξύ Ζυρίχης και Γερμανίας (Βερολίνο, Αμβούργο ), Πορτογαλία (Λισαβόνα και Πόρτο), Γαλλία (Νίκαια), Σερβία (Βελιγράδι), Ιρλανδία (Δουβλίνο) και Αυστρία (Βιέννη).

Το δίκτυο της SWISS με έδρα τη Γενεύη θα δει την αποκατάσταση 24 ακόμη σημείων στην Ευρώπη που περιλαμβάνουν αρκετούς ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς της Νότιας Ευρώπης: Κέρκυρα, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Κως, Μύκονο, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο στην Ελλάδα. Μπρίντιζι, Κατάνια, Φλωρεντία και Όλμπια στην Ιταλία και Αλικάντε, Μενόρκα και Βαλένθια στην Ισπανία. Οι συχνότητες θα προστεθούν επίσης στις ήδη ανακαινισμένες υπηρεσίες μεταξύ Γενεύης και Αθήνας (Ελλάδα), Φάρο, Λισαβόνας και Πόρτο (Πορτογαλία), Φρανκφούρτης (Γερμανία) και Πρίστινα (Κοσσυφοπέδιο).

Οι υπηρεσίες θα συνεχιστούν επίσης στη διαδρομή Ζυρίχη-Γενεύη. Δώδεκα εβδομαδιαίες συχνότητες προγραμματίζονται για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αυξάνοντας τις σε 21 τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Οι υπηρεσίες θα προσφέρουν στους ταξιδιώτες με έδρα τη Γενεύη απρόσκοπτες συνδέσεις στη Ζυρίχη με πολλούς διηπειρωτικούς προορισμούς. Η SWISS επαναφέρει επίσης τις υπηρεσίες της στο Σάο Πάολο (Βραζιλία), τη Σαγκάη (Κίνα), το Μόντρεαλ (Καναδάς) και το Τελ Αβίβ (Ισραήλ) από τον Ιούλιο και μετά. Το δίκτυο μεγάλων αποστάσεων της SWISS Ζυρίχης θα περιλαμβάνει έτσι 13 προορισμούς τον Ιούλιο, ο οποίος θα αυξηθεί σε 18 έως τον Οκτώβριο.