Η Delta Air Lines θα προσθέσει περίπου 100 ακόμη πτήσεις καθημερινά τον Ιούνιο έναντι του Μαΐου 2020 και θα συνεχίσει πολλές σημαντικές διαδρομές της μεταξύ των οποίων και στην Ευρώπη που είχαν ανασταλεί λόγω της πανδημίας.

Ωστόσο, το πρόγραμμα του επόμενου μήνα μειώνεται σημαντικά σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2019 και το συνολικό πρόγραμμα δεύτερου τριμήνου της Delta αναμένεται να παρουσιάσει μείωση 85% σε σύγκριση με πέρυσι.

Ο αριθμός αυτός αποτελείται από μείωση κατά 80% στην εγχώρια χωρητικότητα των ΗΠΑ και μείωση κατά 90% στη διεθνή ικανότητα.

Οι διαδρομές στην Ευρώπη περιλαμβάνουν, το Άμστερνταμ, τη Φρανκφούρτη, το Παρίσι, το Λονδίνο.

Η αεροπορική εταιρεία σημείωσε ότι το καλοκαιρινό της πρόγραμμα θα συνεχίσει να διαμορφώνεται, όχι μόνο από τη ζήτηση των πελατών, αλλά και από τους περιορισμούς ταξιδιού που επιβάλλονται από την κυβέρνηση και από τις προτάσεις του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) σχετικά με την τρέχουσα κρίση υγείας.

Η Delta Air Lines δήλωσε ότι αξιολογεί συνεχώς τους παράγοντες προκειμένου να διαμορφώσει το υπόλοιπο της θερινής υπηρεσίας της και θα προβεί σε προσαρμογές ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς αεροπορικών ταξιδιών.