Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Lufthansa προσφέρει πλέον νέες επιλογές ψυχαγωγίας εν πτήσει σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να έχουν δωρεάν και χωρίς περιορισμό πρόσβαση σε περίπου 45 γνωστά γερμανικά και αγγλόφωνα περιοδικά μέσω της πύλης FlyNet Wi-Fi και να διαβάζουν τους αγαπημένους τους τίτλους στη δική τους ηλεκτρονική συσκευή.

Αυτή η νέα υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με τη νέα καμπίνα Allegris και προσφέρουν ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει σε όλες τις κατηγορίες ταξιδιού.

Για πρώτη φορά, οι επιβάτες της Lufthansa σε όλες τις κατηγορίες μπορούν επίσης να διαβάζουν ψηφιακά περιοδικά στην οθόνη του καθίσματος.

Μπορούν επίσης να κατεβάσουν έναν ορισμένο αριθμό eJournals πριν από την πτήση τους και μέχρι το τέλος του ταξιδιού τους, ανάλογα με την ταξιδιωτική τους κατηγορία και την κατάσταση Miles & More και να επιλέξουν από περίπου 1.600 τίτλους σε 40 γλώσσες.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό στις ευρωπαϊκές πτήσεις είναι η γκάμα των podcasts. Η πύλη FlyNet προσφέρει μια μεγάλη γκάμα άρθρων από διάφορα είδη, όπως επιχειρήσεις, ταξίδια, επιστήμη και ψυχαγωγία, στα γερμανικά και στα αγγλικά, δωρεάν.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ανδρών live on board

Κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών, υπάρχει ένα ακόμη κορυφαίο γεγονός στην πτήση.

Οι επιβάτες της Lufthansa μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες σε πραγματικό χρόνο στις ηλεκτρονικές τους συσκευές μέσω ενός live ticker στο FlyNet. Επιπλέον, διάφορα ποδοσφαιρικά περιοδικά θα είναι διαθέσιμα στην επιλογή μέσων ενημέρωσης κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.