Εντατικοποιείται η συνεργασία του ΟΑΣΑ με την Ελληνική Αστυνομία. Οι δυο πλευρές είχαν και νέα συνάντηση, με στόχο την οριοθέτηση των ενεργειών της Αστυνομίας, με στόχο τη βελτίωση των συγκοινωνιακών υπηρεσιών του Οργανισμού.

Από την πλευρά του, ο ΟΑΣΑ καλείται να εκδώσει προσωποποιημένες ηλεκτρονικές κάρτες ελεύθερης μετακίνησης σε Αστυνομικούς και Πυροσβέστες.

Όπως όλα δείχνουν, η Τροχαία θα ενισχύσει τις επόμενες ημέρες τους ελέγχους στις λεωφορειοωλωρίδες, ενώ πιο εμφανής θα γίνει η παρουσία της Αστυνομίας σε σταθμούς του ηλεκτρικού και του μετρό, συμβάλλοντας το έργο των ελεγκτών κομίστρου του Οργανισμού.

Ο ΟΑΣΑ προχώρησε στη δημιουργία ενός ευέλικτου σώματος ελεγκτών, το οποίο, αυτές τις ημέρες, κάνει συνεχείς ελέγχους σε αρκετούς σταθμούς του ηλεκτρικού (γραμμή 1).

Δεν είναι τυχαίο ότι, τις εξεταζόμενες ημέρες, παρατηρήθηκε αξιοσημείωτη άνοδος των πωλήσεων εισιτηρίων και των επικυρώσεων, αφού σε κάποιους από αυτούς τους σταθμούς η ουρά των επιβατών για εισιτήριο έφτανε τις… κάποιες δεκάδες μέτρα.