Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Marriott Bonvoy κυκλοφόρησε μια επανασχεδιασμένη, πιο διαισθητική έκδοση της εφαρμογής για κινητά. Εν’ αναμονή της αυξημένης επιθυμίας και ζήτησης για ταξίδια φέτος, απλοποιεί τη διαδικασία σχεδιασμού τους.
Η βελτιωμένη εφαρμογή Marriott Bonvoy Mobile είναι ένας απαραίτητος σύντροφος ταξιδιού.

Διαθέτει νέες επιλογές ταξιδιωτικών αγορών που βασίζονται σε εμπνευσμένους προορισμούς. Καθώς και πρόσβαση σε περισσότερες από τις τεράστιες ταξιδιωτικές προσφορές του Marriott.

Όπως premium ενοικιάσεις διακοπών από το Homes & Villas από το Marriott International, καθώς και περιηγήσεις και δραστηριότητες προορισμού.
Η εφαρμογή θα προσφέρει στα μέλη ακόμη πιο εξατομικευμένες προτάσεις και προσφορές.

Και φυσικά στο επίκεντρο της εφαρμογής Marriott Bonvoy είναι η διασφάλιση πως οι επισκέπτες λαμβάνουν την καλύτερη διαθέσιμη τιμή.

Η εφαρμογή θα διευκολύνει τους επισκέπτες να επιλέξουν μια επαφή χωρίς επαφή για check-in και check-out, εύκολη πρόσβαση σε κλειδιά μέσω κινητής τηλεφωνίας και σε υπηρεσίες.

Τι νέο υπάρχει στην εφαρμογή Marriott Bonvoy για κινητά

Η νέα εφαρμογή, περιλαμβάνει νέες επιλογές κράτησης, βελτιωμένη προσαρμογή για ανέπαφες εμπειρίες και προσαρμοσμένους τρόπους απόκτησης και εξαργύρωσης πόντων πέρα ​​από τη διαμονή με δωρεάν νύχτες.

  • Νέες επιλογές αγορών και κρατήσεων.
  • Περισσότερη προσαρμογή κατά τη διάρκεια της διαμονής.
  • Τα μέλη κερδίζουν ευκολότερα πόντους.
  • Αυξημένη λειτουργικότητα για μη μέλη.
  • Ενημερωμένη αναζήτηση και κράτηση με νέο, δυναμικό χάρτη.
  • Περισσότερες βελτιώσεις για τους χρήστες συχνών εφαρμογών.