Διαπιστευμένη πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 39001:2012, για το Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας της εταιρείας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕ ,απένειμε ο Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Eκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) μετά τη διενέργεια των απαιτούμενων επιθεωρήσεων.  

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD)  αποτελεί τον μοναδικό Φορέα Πιστοποίησης στην Ελλάδα με την απαιτούμενη τεχνογνωσία σε θέματα Πιστοποίησης Συστημάτων Οδικής Ασφάλειας και είναι ο πρώτος διαπιστευμένος Φορέας της χώρας στο πρότυπο ISO 39001:2012 καθώς και ένας από τους πρώτους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με την Πιστοποίηση του Συστήματος Οδικής Ασφάλειας που εφαρμόζει η εταιρία ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. αποδεικνύει την δεδομένη πρωτοπορία και εξειδίκευσή της σε θέματα διαχείρισης της Οδικής Ασφάλειας. Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. αναγνωρίζει πως ένας από τους κύριους μοχλούς για την παροχή των υπηρεσιών της είναι ο οδηγός και το όχημά του. Το Σύστημα Οδικής Ασφάλειας αφορά τους οδηγούς και τον διαγραμμισμένο στόλο της εταιρίας και εστιάζει κυρίως στην εφαρμογή της Πολιτικής και των διαδικασιών Οδικής Ασφάλειας, με σκοπό την εξάλειψη κάθε είδους Οδικού συμβάντος που θα αφορούσε είτε το προσωπικό της εταιρίας, είτε τους λοιπούς χρήστες του δρόμου που επηρεάζονται από τις δραστηριότητες της.