Η καλοκαιρινή σεζόν είναι πλέον προ των πυλών και το ξενοδοχείο Afroessa αναλαμβάνει τη φιλοξενία σας, προσφέροντας σας την ποιότητα και τις υπηρεσίες που χρειάζεστε στις διακοπές σας!

Μία ακόμη απόδειξη των μοναδικών υπηρεσιών που προσφέρει το Afroessa στη Σαντορίνη, έρχεται να προστεθεί, αυτή τη φορά, από έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους παγκοσμίως, το TripAdvisor. Το ξενοδοχείο Afroessa έλαβε το Πιστοποιητικό Αριστείας του TripAdvisor για το 2012 και πλέον περήφανο συνεχίζει κάθε προσπάθεια του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.
Τα Πιστοποιητικά Αριστείας απονέμονται σε επιχειρήσεις που καταφέρνουν και διατηρούν μια μέση βαθμολογία 4 ή μεγαλύτερη του 5, σύμφωνα με τους ταξιδιώτες που πλοηγούνται στο site του TripAdvisor. Το site διαθέτει περισσότερους από 50 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες* μηνιαίως και περισσότερες από 60 εκατομμύρια κριτικές και απόψεις.

Παράλληλα, σε μια προσπάθεια για την περαιτέρω προώθηση της Σαντορίνης, ως ιδανικού προορισμού για τους επισκέπτες της (καθ’ όλη την διάρκεια του έτους), το ξενοδοχείο Afroessa βρέθηκε στην ευχάριστή θέση να φιλοξενήσει τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους, από το Τορόντο του Καναδά. Κατά την διάρκεια των δύο ημερών, στις οποίες διέμεινε η ενδεκαμελής αποστολή της Turkish Airlines στη Σαντορίνη, οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη φιλική διάθεση και υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του ξενοδοχείου και να ξεναγηθούν στα μοναδικά δωμάτια του Afroessa, με θέα στην Καλντέρα!
 
Η αποστολή αναχώρησε την ίδια ημέρα για την Αθήνα, με τις καλύτερες των εντυπώσεων, εκφράζοντας την επιθυμία τους να επισκεφτούν ξανά το ξενοδοχείο και να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο Ημεροβίγλι.

Υπενθυμίζουμε για όλους τους φίλους του Afroessa ότι μπορείτε να κλείσετε το δωμάτιο της αρεσκείας σας, εύκολα και γρήγορα, κάνοντας like στην σελίδα μας στο facebook: facebook.com/AfroessaHotel εκμεταλλευόμενοι της ειδικής αυτής εφαρμογής που έχει τεθεί σε ισχύ, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

*Πηγή: comScore Media Metrix για τους ιστοτόπους του TripAdvisor, Παγκοσμίως, Ιανουάριος 2012

Σχετικά με το Ξενοδοχείο Afroessa:
Το Αφροέσσα υμνεί τον ρομαντισμό. Οι επισκέπτες μας βιώνουν τη μοναδική θέα, από τα δωμάτια της παλιάς Κάνναβας, που βρίσκεται χτισμένη πάνω στην Καλντέρα της Σαντορίνης. Η Κάνναβα αρχικά χτίστηκε το 1700 και αναπαλαιώθηκε το 1998, διατηρώντας όλα τα διακριτικά στοιχεία της παλιάς της ταυτότητας. Τα δέκα στούντιο, με τις καμάρες και τους θόλους, είναι χτισμένα σε πέντε επίπεδα και όλα μοιάζουν να κοιτούν με δέος τη μαγευτική Καλντέρα. Το καθένα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, όλα όμως είναι βασισμένα στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με κτιστά κρεβάτια, λευκά χρώματα και επιλεγμένα αντικείμενα, που δημιουργούν μια γλυκιά και οικεία ατμόσφαιρα, ενισχύοντας την αίσθηση ρομαντισμού, που διαχέεται σε όλο τον χώρο.