Το πλοίο Mariner of the Seas της Royal Caribbean χτυπήθηκε από φορτηγό πλοίο ενώ είχε ρίξει άγκυρα στις Μπαχάμες.

Το φορτηγό πλοίο χτύπησε την πρύμνη του κρουαζιερόπλοιου των 4.252 επιβατών χθες, ενώ βρισκόταν ελλιμενισμένο στο Freeport, σύμφωνα με το Royal Caribbean Cruise Line Blog.

Ένας επιβάτης δήλωσε ότι ο καπετάνιος έκανε αμέσως ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας ότι όλα ήταν υπό έλεγχο. Το πλοίο υπέστη ελάχιστες ζημιές και κανείς δεν τραυματίστηκε.

Μια εκπρόσωπος της Royal Caribbean δήλωσε: “Το πλοίο δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση που επικρατεί: “Χθες, στο Φρίπορτ, στις Μπαχάμες, ένα φορτηγό πλοίο ήρθε σε επαφή με το Mariner of the Seas ενώ το πλοίο ήταν ελλιμενισμένο.

“Κανείς δεν τραυματίστηκε στο πλοίο και το Mariner υπέστη ελάχιστες ζημιές. Το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του όπως έχει προγραμματιστεί”.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Royal Caribbean Group αποκάλυψε ότι ήδη εξετάζει το ενδεχόμενο νέων κατασκευών και για τα τρία εμπορικά σήματα της εταιρείας, προσθέτοντας ότι οι παραγγελίες θα γίνουν “μόλις οι επιχειρήσεις επανέλθουν στα κανονικά προ-Covid επίπεδα, κάτι που δεν είναι μακριά”.