Ο κορυφαίος τεχνολογικός εξοπλισμός του κρουαζιερόπλοιου, η κορυφαία πολυτέλεια του, μαζί με τις εκλεπτυσμένες γαστρονομικές προτάσεις, στοχεύουν στην απόλυτη απόλαυση και άνεση των επιβατών του και ικανοποιεί πλήρως ακόμα και τους πιο επιλεκτικούς και απαιτητικούς επιβάτες.

Επισημαίνεται δε ότι η εταιρεία Silversea Cruises και τα κρουαζιερόπλοια του στόλου της βρίσκονται κάθε χρόνο στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας που ανήκουν και βραβεύονται συνεχώς για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών τους.

Ο πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων Κώστας Μπροκαλάκης τονίζει:

«Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η εταιρεία Silversea Cruises επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα Χανιά τον Οκτώβριο του 2014 με το κρουαζιερόπλοιο Silver Spirit και έως και σήμερα πλοία της συνεχίζουν να προσεγγίζουν στο Λιμάνι της Σούδας και στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Η επιλογή δε των Χανίων εκ μέρους της εταιρείας για τη σημερινή προσέγγιση του νεότευκτου και πολυτελέστερου κρουαζιερόπλοιου της Silver Muse είναι εξαιρετικά σημαντική και είναι αποτέλεσμα της ικανοποίησης της εταιρείας από την πόλη μας και της προσπάθειας που καταβάλλουν τα τελευταία χρόνια όλοι οι εμπλεκόμενοι τοπικοί φορείς, προκειμένου να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, τόσο στα κρουαζιερόπλοια που προσεγγίζουν στο Λιμάνι της Σούδας και στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, όσο και στους επιβάτες τους.

Η ικανοποίηση δε της εταιρείας επιβεβαιώθηκε και από την επιλογή της να δωρίσει στις 2 Μαρτίου 2018 τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό του κρουαζιερόπλοιου Silver Spirit στο Δήμο Χανίων, προκειμένου αυτός να αξιοποιηθεί για κοινωνικούς και κοινωφελείς σκοπούς».