Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Alaska Airlines εγκαινίασε μια υπηρεσία πτήσεων με συνδρομή στις ΗΠΑ. Η προσφορά με συνδρομή επιτρέπει στα μέλη να πραγματοποιούν έως και 24 πτήσεις μετ’ επιστροφής το χρόνο, με σταθερό μηνιαίο κόστος.
Υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές για 6, 12 ή 24 πτήσεις μετ’ επιστροφής απευθείας ανά έτος.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει τα δύο προγράμματα συνδρομής, το «Flight Pass» και το «Flight Pass Pro», τα οποία διαφέρουν ανάλογα με την μηνιαία συνδρομή.

Το πρώτο απαιτεί κράτηση τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από το ταξίδι, ενώ το δεύτερο προσφέρει αυθημερόν κράτηση έως και δύο ώρες πριν από την αναχώρηση.
Και στα δύο προγράμματα είναι αδύνατη η κράτηση για περισσότερες από 90 ημέρες πριν από το ταξίδι.

Η προσφορά αφορά ταξίδια μεταξύ 16 πόλεων της Δυτικής Ακτής – πτήσεων μετ’ επιστροφής- προς Φοίνιξ (PHX), Ρίνο (RNO) και Λας Βέγκας (LAS) με σταθερή μηνιαία χρέωση. Συνολικά, το πάσο ισχύει για 100 καθημερινές πτήσεις από 16 αεροδρόμια.

  • Το «Flight Pass» ξεκινά από 43 ευρώ το μήνα και απαιτεί κράτηση τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από το ταξίδι και έως 90 ημέρες νωρίτερα.
  • Το «Flight Pass Pro» ξεκινά από 175 ευρώ (199 δολάρια) το μήνα και επιτρέπει την κράτηση αυθημερόν έως και δύο ώρες πριν από την αναχώρηση καθώς και έως 90 ημέρες νωρίτερα.

Εκτός από τη μηνιαία χρέωση, οι συνδρομητές πρέπει να πληρώσουν φόρους, τέλη αεροδρομίου και τον ονομαστικό ναύλο, τον οποίο οι αεροπορικές εταιρείες της αεροπορικής εταιρείας εκτιμούν ότι είναι περίπου 26 ευρώ (29,20 δολάρια) για πτήσεις μετ’ επιστροφής.