Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Emirates ήταν η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία που μετέφερε πάνω από 15,8 εκατομμύρια επιβάτες. Αυτό δείχνουν τα τελευταία στατιστικά στοιχεία της IATA World Air Transport 2021.

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών ταξιδιών Ιουλίου και Αυγούστου, η Emirates εξυπηρέτησε σχεδόν 1,2 εκατομμύρια πελάτες στο κέντρο της, έναντι 402.000 πελατών την ίδια περίοδο το 2020. Αναδεικνύοντας την ασφαλή και ομαλή επανέναρξη των διεθνών ταξιδιών από και προς το Ντουμπάι.

Από τότε που το Ντουμπάι άνοιξε ξανά για διεθνείς επισκέπτες, η Emirates επέστρεψε σταδιακά το δίκτυο. Τα δρομολόγια πτήσεων από λίγες πόλεις τον Ιούλιο του 2020 πραγματοποιούνται σε περισσότερους από 120 προορισμούς σήμερα. Περισσότερες πτήσεις θα πραγματοποιηθούν σε πάνω από 20 δρομολόγια της Emirates μέχρι τον Οκτώβριο.

Πάντα με στόχο την καλύτερη δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία, ιδιαίτερα σε μια ταραγμένη περίοδο για διεθνή ταξίδια, η Emirates συνέχισε να προσφέρει καινοτόμες νέες υπηρεσίες πελατών, να διασφαλίζει την υγεία και την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της και να παρέχει τις πιο ενημερωμένες ταξιδιωτικές πληροφορίες για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο ο κόσμος.

Αυτές οι επενδύσεις τους τελευταίους 12 μήνες επέτρεψαν στην Emirates να διευκολύνει την επανέναρξη των ταξιδιών, ενισχύοντας παράλληλα την εμπειρία των πελατών.