Η Tap Air Portugal ψηφίστηκε ως η αγαπημένη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης για έκτη συνεχή χρονιά στην ένατη έκδοση των US Trazee Awards.

Η υποψηφιότητα της «Αγαπημένης Αεροπορικής Εταιρείας της Ευρώπης» αναγνωρίζει την TAP ως τον πιο δημοφιλή εμπορικό αερομεταφορέα μεταξύ των βορειοαμερικανών τουριστών, σε αναγνώριση του εξαιρετικού προϊόντος και της υπηρεσίας.

Το Trazeetravel.com με έδρα τις ΗΠΑ είναι μια αδελφή έκδοση του Global Traveler, η οποία δημοσιεύει περιεχόμενο και κριτικές από τους δικούς της αναγνώστες και θεωρείται σημαντική πηγή ταξιδιωτικών τάσεων και συμβουλών σε όλες τις ΗΠΑ.

Τα ετήσια βραβεία τους αναγνωρίζουν επιτεύγματα σε ολόκληρο τον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εταιρειών, των ξενοδοχείων, των αεροδρομίων, των προγραμμάτων επιβράβευσης, των προορισμών, των γραμμών κρουαζιέρας και της ενοικίασης αυτοκινήτων.

Η αεροπορική εταιρεία, η οποία εδρεύει στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας και είναι μέλος της Star Alliance από το 2005, εξυπηρετεί πάνω από 90 προορισμούς σε τρεις ηπείρους, φέρνοντας τον κόσμο πιο κοντά με το εξαιρετικό δίκτυό της.

Η TAP εξυπηρετεί πελάτες από τρία αεροδρόμια: Λονδίνο Χίθροου, Λονδίνο Γκάτγουικ και Μάντσεστερ. Νωρίτερα φέτος, γιόρτασε επίσης μόλις τέσσερα χρόνια πτήσης από το Δουβλίνο στην Πορτογαλία.

Με έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, η TAP εκμεταλλεύεται έναν συνδυασμό αεροσκαφών Airbus μικρών και μεγάλων αποστάσεων, από το ευρυγώνιο A330neo έως το μονόκλιτο A321neoLRm, καθώς και ένα στόλο αεροσκαφών Embraer για μικρές αποστάσεις μέσω του περιφερειακός βραχίονας, TAP Express.