Η Vistara, ο κορυφαίος αερομεταφορέας πλήρους εξυπηρέτησης της Ινδίας, μια κοινοπραξία μεταξύ της Tata Sons και της Singapore Airlines, διακρίθηκε κερδίζοντας το βραβείο «Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ινδία και τη Νότια Ασία» για τέταρτη συνεχή χρονιά και το βραβείο «Καλύτερη εξυπηρέτηση προσωπικού αεροπορικής εταιρείας στην Ινδία και τη Νότια Ασία» για έκτη συνεχή φορά στα βραβεία Skytrax World Airline Awards 2024.

Η Vistara βραβεύτηκε επίσης για τέταρτη συνεχή φορά για το «Καλύτερο πλήρωμα καμπίνας στην Ινδία και τη Νότια Ασία» και για τρίτη συνεχή χρονιά για την «Καλύτερη Business Class αεροπορικής εταιρείας στην Ινδία και τη Νότια Ασία».

Επιπλέον, η Vistara εξακολουθεί να διατηρεί την 16η θέση στην κατάταξη με τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, η μοναδική αεροπορική εταιρεία της Ινδίας που περιλαμβάνεται στον κατάλογο των 20 καλύτερων αεροπορικών εταιρειών του κόσμου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η Vistara κέρδισε επίσης άλλες διακρίσεις, όπως «Καλύτερη τροφοδοσία στην Business Class στην Ινδία και τη Νότια Ασία», «Καλύτερη οικονομική θέση στην Ινδία και τη Νότια Ασία», «Καλύτερη τροφοδοσία στην οικονομική θέση στην Ινδία και τη Νότια Ασία» και «Καθαρότερη αεροπορική εταιρεία στην Ινδία και τη Νότια Ασία». Η Vistara διατήρησε την 8η θέση μεταξύ των «Καλύτερων Αεροπορικών Εταιρειών στην Ασία το 2024».

Τα τελευταία εννέα χρόνια, η Vistara έχει θέσει νέα πρότυπα αριστείας και παροχής υπηρεσιών με πελατοκεντρική προσέγγιση, γεγονός που της έχει αποφέρει διεθνή αναγνώριση.

Η Vistara ψηφίστηκε από τους ταξιδιώτες διεθνώς (από περισσότερες από 100 εθνικότητες), καθώς τα World Airline Awards βασίζονται στη μεγαλύτερη έρευνα ικανοποίησης επιβατών αεροπορικών εταιρειών με 21,42 εκατομμύρια επιλέξιμες συμμετοχές για την περίοδο μεταξύ Σεπτεμβρίου 2023 και Μαΐου 2024.

Συγχαίροντας τη Vistara, ο Edward Plaisted Διευθύνων Σύμβουλος της Skytrax, δήλωσε: «Συγχαίρουμε τη Vistara για την κατάκτηση αυτών των βραβείων, τα οποία αποδεικνύουν πόσο αγαπητή έχει γίνει η αεροπορική εταιρεία στο επιβατικό κοινό. Αυτή είναι η έκτη συνεχής χρονιά που η Vistara κερδίζει τα βραβεία και η διοίκηση και το προσωπικό θα πρέπει να είναι πολύ περήφανοι για αυτά τα επιτεύγματα”.

Η Vistara, η αεροπορική εταιρεία με την υψηλότερη βαθμολογία στην Ινδία σε πολλά φόρουμ του κλάδου, έχει επίσης λάβει πολλά βραβεία “Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας”. Μέσα σε μόλις εννέα χρόνια από την έναρξη των δραστηριοτήτων της, η Vistara έχει ανεβάσει σημαντικά τα πρότυπα λειτουργίας και εξυπηρέτησης στην ινδική αεροπορική βιομηχανία