Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Meliá Hotels International αναδείχθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά, η καλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία στον κόσμο στην κατηγορία των πολυτελών θερέτρων 2021 από το περιοδικό US Global Traveler.

Οι τρεις πολυτελείς μάρκες της εταιρείας, Gran Meliá, ME by Meliá και Paradisus, διαθέτουν 33 ξενοδοχεία σε βασικούς προορισμούς παγκοσμίως. Τα 10 έργα που είναι υπό ανάπτυξη θα επεκτείνουν τη διεθνή παρουσία και αναγνώριση των εμπορικών σημάτων.

Οι τρεις πολυτελείς μάρκες της εταιρείας, Gran Meliá, ME by Meliá και Paradisus, διαθέτουν τώρα 33 ξενοδοχεία σε βασικούς προορισμούς παγκοσμίως. καθώς και 10 έργα υπό ανάπτυξη που θα επεκτείνουν τη διεθνή παρουσία και αναγνώριση των εμπορικών σημάτων.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει εδραιώσει το χαρτοφυλάκιο των premium ξενοδοχείων με το άνοιγμα εμβληματικών ξενοδοχείων.
Όπως το Gran Meliá Iguazu (Αργεντινή) ή το υπερσύγχρονο ME Dubai (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).

Πριν από λίγους μήνες, η εταιρεία άνοιξε το Gran Meliá Chengdu στην Κίνα. Ενισχύοντας την παρουσία της σε μια βασική αγορά για τη ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Τους επόμενους μήνες, η αλυσίδα φιλοξενίας, θα συνεχίσει να ενισχύει τη διεθνή του αναγνώριση στο πολυτελές τμήμα. Θα κάνει τα εγκαίνια των Paradisus Playa Mujeres (Μεξικό), ME Doha (Κατάρ) και του Gran Meliá στην καρδιά του Μιλάνου.