Η ευεξία αποτελεί κορυφαία ταξιδιωτική τάση για το 2023 σύμφωνα με έρευνα από την εταιρεία CGH Earth Experience Wellness.

Ειδικότερα, η νέοι ταξιδιώτες και αυτοί της γενιάς Gen-Z επιλέγουν τα ταξίδια πρόληψης υγείας ως τάση για το 2023.

Διακοπές αποκατάστασης και θεραπείας

Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία και δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινή. Αντί να χρειάζεται να πάνε για θεραπευτικές επισκέψεις σε ένα νοσοκομείο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς την παραδοσιακή, ολιστική υγεία. Η Classical Kerala Ayurveda & Prakruti Chikitsa – Indian Naturopathy έχει αποδειχθεί ότι έχει δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά στις διαταραχές του τρόπου ζωής και άλλες μακροπρόθεσμες παθήσεις υγείας.

Η ευεξία δεν θεωρείται πλέον μια έννοια για τους παλιούς

Έχοντας δει μια παλαιότερη γενιά που χρειάστηκε να λαμβάνει δια βίου φαρμακευτική αγωγή για τις διαταραχές του τρόπου ζωής τους, οι νέοι τώρα στρέφονται προς τη Naturopathy & την Αγιουρβέδα ως μέσο για να αποτρέψουν την πορεία τους προς τον ίδιο δρόμο. Επιλέγουν αποδράσεις με βάση την ευεξία και ταξίδια αυτοθεραπείας. Τα προληπτικά προγράμματα υγείας που είναι μεταμορφωτικά είναι δημοφιλή στους νέους. Τα θεραπευτικά προγράμματα είναι περισσότερο για την παλαιότερη γενιά και βασίζονται συνήθως στις ανάγκες. Η Gen Z γενιά αναζητά τώρα μια μη επεμβατική προσέγγιση χωρίς φάρμακα για μια πιο υγιή και ισορροπημένη ζωή.