Στην τεχνολογία του μέλλοντος επενδύει η TUI Destination Experience του TUI Group.
Ήδη, ανακοίνωσε ότι κάνει δοκιμές με την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (AR) που θα είναι και το επόμενο βήμα των εμπειριών της.

Για να βοηθήσουν στο μέλλον των τεχνολογιών ταξιδιού, η TUI Destination Experience, μαζί με την Mixed Reality I / O , διεξάγει δοκιμές στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα για τη χρήση της επαυξημένης πραγματικότητας στις εκδρομές και τις δραστηριότητες.

Ο όμιλος προσφέρει σήμερα σε 14 εκατομμύρια πελάτες ένα χαρτοφυλάκιο εμπειριών προορισμού όπως εκδρομές, δραστηριότητες, εκδρομές, μεταφορές και υπηρεσίες φιλοξενίας.

Με ένα άγγιγμα επιστημονικής φαντασίας, τα γυαλιά AR επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν μέρη. Στην δοκιμή, οι χρήστες για παράδειγμα μπορούν να μάθουν περισσότερα για έναν καλλιτέχνη του οποίου τους πίνακες βλέπουν αυτήν τη στιγμή.

TUI Destination Experience επενδύει στην τεχνολογία του μέλλοντος

“Η επαυξημένη πραγματικότητα επιτρέπει στους ταξιδιώτες μια νέα, πιο συναρπαστική πρόσβαση για να εξερευνήσουν μόνοι τους τις πόλεις, τονίζει ο Chris Carmichael, επικεφαλής της καινοτομίας στο TUI Destination Experience.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επαυξημένη πραγματικότητα μπορεί να εμπλουτίσει σημαντικά τις εκδρομές και τις δραστηριότητες και ως εκ τούτου επενδύουμε νωρίς σε αυτή τη νέα μορφή εμπειρίας.”

Μέσω της δοκιμαστικής φάσης, οι εμπειρίες TUI Destination Experiences θα συγκεντρώσουν ιδέες για τον τρόπο μεγιστοποίησης της τεχνολογίας – προσθέτοντας μία μεγαλύτερη αξία στους καταναλωτές.
Σύμφωνα με την ομάδα, οι δοκιμές θα διαρκέσουν αρκετές εβδομάδες κατά τη χειμερινή περίοδο.

Δείτε το βίντεο