Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η TUI UK ενίσχυσε επιπλέον την προσφορά της στην Ελλάδα τόσο φέτος όσο και το καλοκαίρι του 2024, για ακόμη περισσότερες επιλογές στους παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μια ευρεία γκάμα καταλυμάτων που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους πελατών προσφέρεται σε όλη την περιοχή. Από μια απολαυστική εμπειρία σε ένα TUI BLUE Sensatori, μέχρι διακοπές γεμάτες δράση σε ένα Holiday Village, σε μικρές και φιλικές ιδιοκτησίες ή την πλήρη ανεξαρτησία ενός διακοπές σε βίλα.

«Το καλοκαίρι του 2023 διαμορφώνεται ως μια ισχυρή σεζόν με την Ελλάδα να καταλαμβάνει μία από τις κορυφαίες θέσεις προορισμού για τους πελάτες μας, δήλωσε ο Richard Sofer, εμπορικός διευθυντής σε TUI UK & Ireland.

Η Ελλάδα είναι δημοφιλής στους επαναλαμβανόμενους πελάτες, καθώς έχουν τη δυνατότητα να έχουν μια διαφορετική εμπειρία διακοπών κάθε φορά που επισκέπτονται.

Η ηπειρωτική χώρα της Ελλάδας και η συλλογή των νησιών σημαίνουν ότι υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από προορισμούς και εμπειρίες που προσφέρονται. Υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε, μια επίσκεψη δεν θα είναι ποτέ αρκετή».

  • Δύο ακίνητα TUI BLUE Sensatori σε Κρήτη & Ρόδο.
  • Δύο αγαπημένα οικογενειακά Holiday Villages στη Ρόδο και την Κω.
  • 18 TUI BLUE Resorts σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων 12 αποκλειστικά για ενήλικες και έξι προσαρμοσμένα σε οικογένειες.
  • Εξαιρετικής αξίας all inclusive σε πέντε ξενοδοχεία TUI Suneo ή με απεριόριστη πρόσβαση σε μια επιλογή από επτά ξενοδοχεία Splashworld, με υδάτινα πάρκα που προκαλούν αδρεναλίνη, όπως η πισίνα με κύμα στο Aqua Bay στη Ζάκυνθο.
  • Τρία ξενοδοχεία TUI Magic Life με μια σειρά από αθλήματα και δραστηριότητες που ταιριάζουν σε όλη την οικογένεια.
  • Μικρότερα ελληνικά νησιά όπως η Σκιάθος, η Σαντορίνη και η Κεφαλλονιά συνεχίζουν να είναι εξαιρετικά δημοφιλή, με το πρώην γνωστό ως μία από τις κινηματογραφικές τοποθεσίες για το Mamma Mia και πιο πρόσφατα να εμφανίζεται στο Home Greek Home του Channel 4.
  • Η TUI είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που εκτελεί απευθείας πτήσεις προς τη Σάμο και την Καβάλα (η τελευταία για πρόσβαση στο νησί της Θάσου).

Νέα ξενοδοχεία και εκδρομές της TUI UK σε Ελλάδα το 2024

  • Το Destino Blue Hotel προστέθηκε στο πρόγραμμα TUI Corfu το καλοκαίρι του 2024. Το μοντέρνο ξενοδοχείο 4 αστέρων προσφέρει δωμάτια και σουίτες στην καρδιά του Σιδαρίου και είναι η τέλεια απόδραση για ενήλικες και οικογένειες.
  • Προστέθηκε μια εκδρομή 6 διανυκτερεύσεων στην Κλασική Ελλάδα από την Αθήνα, με αξιοθέατα όπως αρχαία ερείπια της Ακρόπολης, της Ολυμπίας, των Δελφών και μια επίσκεψη στα Μετέωρα. Στο τέλος αυτής της ξενάγησης μπορεί να προστεθεί μια παραλιακή διαμονή σε ξενοδοχείο TUI.

 

Νέα πακέτα της TUI UK σε Ελλάδα το 2024

  • Επτά διανυκτερεύσεις στη Ρόδο, στο 5 αστέρων TUI BLUE Sensatori Atlantica Dreams σε βάση all-inclusive, με κόστος από 993 λίρες το άτομο.
    Η τιμή είναι για δύο άτομα που μοιράζονται ένα δίκλινο δωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια με μπαλκόνι, με πτήσεις που αναχωρούν από τη Γλασκόβη στις 4 Μαΐου 2024 με αποσκευές 20 κιλών ανά άτομο και μεταφορές.
  • Επτά διανυκτερεύσεις στο Φαληράκι της Ρόδου, με διαμονή στο 3+ αστέρων Hotel Sun Palace σε βάση all-inclusive, με κόστος από 985 λίρες το άτομο.
    Η τιμή είναι για δύο ενήλικες που μοιράζονται ένα δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι ή βεράντα, πτήσεις που αναχωρούν από το Μπέρμιγχαμ στις 15 Ιουνίου 2024 με αποσκευές 20 κιλών ανά άτομο και μεταφορές.
  • Επτά διανυκτερεύσεις all-inclusive στη Ρόδο, στο 4 αστέρων Kalithea Horizon Royal, με κόστος από 1037 λίρες το άτομο.
    Η τιμή είναι για δύο ενήλικες που μοιράζονται ένα δίκλινο δωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια με Περιορισμένη θέα στη θάλασσα και μπαλκόνι ή βεράντα, πτήσεις που αναχωρούν από το Μπόρνμουθ στις 29 Ιουνίου 2024 με αποσκευές 20 κιλών ανά άτομο και μεταφορές.
  • Επτά διανυκτερεύσεις στην Κω στο 4 αστέρων Grecotel Casa Paradiso σε βάση all-inclusive. Οι τιμές ξεκινούν από 998 λίρες το άτομο.
    Η τιμή είναι για δύο ενήλικες που μοιράζονται ένα δίκλινο δωμάτιο στο κεντρικό κτήριο με θέα στο βουνό ή στον κήπο, πτήσεις που αναχωρούν από το Μάντσεστερ στις 25 Μαΐου 2024 με αποσκευές 20 κιλών ανά άτομο και μεταφορές.