Το Hilton Hotels & Resorts, αποκαλύπτει τα 7 νέα σύγχρονα Αστικά Θαύματα του Κόσμου, μετά από προτάσεις από ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Με περισσότερα από 575 ξενοδοχεία σε μερικούς από τους πιο πολυπόθητους προορισμούς στον κόσμο, η ξενοδοχειακή αλυσίδα επιχειρεί να εμπνεύσει τόσο τους έμπειρους όσο και τους αρχάριους ταξιδιώτες καθώς αρχίζουν να ονειρεύονται την επόμενη παγκόσμια περιπέτεια τους.

Χρησιμοποιώντας τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις ταξιδιωτών ηλικίας 18-35 ετών, το λογισμικό του Hilton Hotels & Resorts συγκέντρωσε τις τοποθεσίες που σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία σε σχέση με τα κριτήρια που αφορούν την τοπική κουζίνα, την αρχιτεκτονική, την κληρονομιά και τον πολιτισμό, την ποικιλομορφία, τις διαθέσιμες δραστηριότητες και την Ιnstagrammability.

Τα νέα σύγχρονα Αστικά Θαύματα του Κόσμου σύμφωνα με το Hilton, είναι:

1. Λούβρο, Αμπού Ντάμπι
Από το άνοιγμά του το 2017, το Λούβρο Αμπού Ντάμπι έχει γίνει μια από τις καλύτερες γκαλερί τέχνης στον κόσμο, με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και εκθέσεις.

2. Όπερα του Σίδνεϊ, Σίδνεϊ
Η εικονική Όπερα του Σίδνεϊ έγινε πόλος έλξης τουριστών, όχι μόνο λόγω της πολιτιστικής της συνεισφοράς στην πόλη, αλλά και λόγω της θέσης της με θέα στη Γέφυρα του Σίδνεϊ.

3. Η αγορά ψαριών Tsukiji, Τόκιο
Με τις αγορές τροφίμων να κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, αυτή η αγορά μεγάλων ψαριών στην πόλη ταιριάζει στους σύγχρονους ταξιδιώτες. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό τον μήνα οι Αρχές ξεκίνησαν αλλαγές για να την κάνουν ακόμα πιο ελκυστική.

4. Camden Market, Λονδίνο
Μια άλλη από τις πιο σημαντικές αγορές τροφίμων τον κόσμο, η Camden Market είχε πάντα μια επαναστατική και συναρπαστική προσωπικότητα, ελκυστική για τους νεότερους ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια δεκαετιών.

5. Το Bund, Σαγκάη
Ως ένα από τα πιο ιστορικά χαρακτηριστικά της πόλης, αυτό το τεράστιο τμήμα της προκυμαίας διαθέτει 52 ιστορικές κατασκευές, γνωστές ως «μουσείο κτιρίων».

6. Νυχτερινές αγορές στο Χονγκ Κονγκ
Οι αγορές είναι ένα από τα πιο ζωντανά σημεία συνάντησης της πόλης, παρουσιάζοντας πολιτισμούς, τρόφιμα και προϊόντα. Τα ψώνια του είδους την νύχτα ή μία βόλτα μέχρι εκεί λατρεύουν οι σύγχρονοι ταξιδιώτες.

7. Albertina, Βιέννη
Είναι το κτίριο που τρελαίνονται να φωτογραφίζουν περισσότερο οι τουρίστες στην Βιέννη, με περισσότερες από 70.000 θέσεις στο Instagram.