Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και οι επισκέπτες είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα όσον αφορά στο άνοιγμα των ταξιδιωτικών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ μετά την πανδημία.

Το “Ταξίδι στη Νέα Κανονικότητα”, περιγράφει τους έξι βασικούς άξονες που της βιομηχανίας για την προστασία ταξιδιωτών και εργαζομένων.

Οι άξονες που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), εμπειρογνωμόνων του ταξιδιωτικού κλάδου και τον Λευκό Οίκο είναι οι “κατευθυντήριες γραμμές για το άνοιγμα της Αμερικής ξανά”.

“Ταξίδι στη Νέα Κανονικότητα” και οι άξονες για τους τουριστικούς οργανισμούς

  1. Να προσαρμόσουν τις λειτουργίες τους. Να τροποποιήσουν τις πρακτικές των εργαζομένων και να επανασχεδιάσουν χώρους για να βοηθήσουν στην προστασία των εργαζομένων και των πελατών.
  2. Nα εξετάσουν το ενδεχόμενο εφαρμογής λύσεων χωρίς επαφή, όπου είναι πρακτικό, Στόχος είναι να περιορίσουν την μετάδοση ιών, επιτρέποντας παράλληλα μια θετική ταξιδιωτική εμπειρία.
  3. Να υιοθετήσουν και να εφαρμόσουν βελτιωμένες διαδικασίες υγιεινής ειδικά σχεδιασμένες για την καταπολέμηση της μετάδοσης του Covid-19.
  4. Nα προωθούν μέτρα ελέγχου υγείας για τους υπαλλήλους και να απομονώνουν τους εργαζομένους με πιθανά συμπτώματα Covid-19 και να παρέχουν πόρους υγείας στους πελάτες.
  5. Nα καθιερώσουν ένα σύνολο διαδικασιών ευθυγραμμισμένων με την καθοδήγηση του CDC σε περίπτωση που ένας υπάλληλος είναι θετικός στον Covid-19.
  6. Να ακολουθούν βέλτιστες πρακτικές στην υπηρεσία τροφίμων και ποτών για την προώθηση της υγείας των εργαζομένων και των πελατών.

Υψηλά πρότυπα κατά του κορωνοϊού και ταξιδιωτική εμπειρία

“Θέλουμε οι πολιτικοί ηγέτες και οι ταξιδιώτες να δουν ότι η βιομηχανία μας θέτει πολύ υψηλά πρότυπα για τη μείωση του κινδύνου κορωνοϊού στις επιχειρήσεις μας, τονίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Αμερικανικής Ταξιδιωτικής Ένωσης (U.S. Travel Association) Ρότζερ Ντάου.

Και ότι οι πρακτικές που εφαρμόζονται για την επίτευξη αυτού του προτύπου είναι συνεπείς σε κάθε φάση της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Καθώς το ταξίδι ανοίγει ξανά, οι ταξιδιώτες χρειάζονται την εμπιστοσύνη ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας από την αναχώρηση τους έως την επιστροφή τους στην πατρίδα τους”.