Συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί ξενοδοχείων τις επόμενες ημέρες, καθώς αρκετά ακίνητα αναμένεται να βγουν στο “σφυρί” έως το τέλος της εβδομάδας.

• Ειδικότερα για την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου έχει αναρτηθεί ο πλειστηριασμός εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου 3 αστέρων στην περιοχή Ζιάκα Γρεβενών. Το ξενοδοχείο λειτουργούσε για περίπου 7 χρόνια, (από το 2010 έως και το 2017), με την ονομασία “Αλώνι του Ήλιου”. Οφειλέτρια είναι η κ. Δαβίτη Παναγιώτα του Γεωργίου και επισπεύδουσα η εταιρία CEPAL HELLAS. Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στα 162.000,00 ευρώ.

• Για την ίδια ημέρα προγραμματίζεται πλειστηριασμός ξενοδοχειακής μονάδας με ονομασία “ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΜΟUNTAIN SUITES”, αποτελούμενη από δύο υπερυψωμένα διώροφα κτίρια, στη θέση Καλύβια στον οικισμό Παλαιού Ελατοχωρίου του δήμου Κατερίνης. Οφειλέτης είναι ο κ. Δημήτριος Σταθακόπουλος και επισπεύδουσα η εταιρία INTRUM HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ» ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της εταιρείας ειδικού σκοπού με την επωνυμία «PHOENIX NPL FINANCE DESIGNATED ACTIVITY COMPANY», ειδικής διαδόχου της «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ». Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στα 320.000,00 ευρώ.

• Επίσης, αύριο Τετάρτη προγραμματίζεται ο πλειστηριασμός οικοπέδου μετά του επ’ αυτού μερικώς τριώροφο κτιρίου και μερικώς διώροφου με υπόγειο, το οποίο χρησιμοποιείται ως ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων (Α΄) κατηγορίας, (11) διαμερισμάτων, (22) δωματίων και (35) κλινών, με όλα τα συστατικά του, το οποίο βρίσκεται εντός ορίων του οικισμού της Πέρδικας της νήσου Αίγινας. Τιμή πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 587.200,00 ευρώ. Οφειλέτης είναι η εταιρία «ΠΕΡΔΙΚΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», ενώ επισπεύδουσα η εταιρία «doValue Greece Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις», ως διαχειρίστρια της «CAIRO NO.2 FINANCE DESIGNATED ACTIVITY COMPANY».

• Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στο σφυρί πρόκειται να βγει διώροφο κτίριο με υπόγειο – ξενοδοχείο 2** (Γ Τάξης). Το ακίνητο βρίσκεται στην θέση «Χαρικιά» Παντοκράτορα, ΔΕ Λαγανά Ζακύνθου, Οφειλέτης είναι η εταιρία «ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δτ «ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΞΤΕ» και επισπεύδουσα η εταιρία “APS RECOVERY GREECE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ”, ως Διαχ. Απαιτήσεων της «APSEta S.A.».

• Τέλος την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου σχεδιάζεται ο πλειστηριασμός ερειπωμένου και εγκαταλελειμμένου πενταώροφου ξενοδοχειακού κτιρίου με την άλλοτε επωνυμία «Delfis». Το εκτιμώμενο ακίνητο βρίσκεται επί της παραλιακής οδού Αρχαίου Θεάτρου, της οδού Βασιλείου και της οδού Αριστίωνος Απολλωνίδου εντός του σχεδίου πόλεως Ερέτριας της Δ.Ε. Ερέτριας του Δήμου Ερέτριας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας
Στερεάς Ελλάδας. Οφειλέτης είναι η εταιρία “ΕΒΙΑΝΑ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και επισπεύδουσα η ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK Α.Ε.. Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στα 1.060.000,00 ευρώ.