Η Intrepid Travel έχει συμπεριληφθεί στην τρίτη ετήσια λίστα του περιοδικού Time με τις «εταιρίες με τη μεγαλύτερη επιρροή», κερδίζοντας αναγνώριση για τις προσπάθειές του να προωθήσει τα διαπιστευτήρια του αειφόρου και υπεύθυνου τουρισμού.

Η Intrepid είναι ο μόνος φορέας ταξιδιωτικής εκμετάλλευσης και πάροχος εμπειρίας που συμπεριλήφθηκε στη φετινή λίστα, η οποία διαθέτει επίσης ηγέτες της αγοράς στους αντίστοιχους τομείς τους, όπως η Apple και η Disney.

«Οι άνθρωποι θέλουν να ταξιδεύουν πιο υπεύθυνα –τόσο περιβαλλοντικά όσο και κοινωνικά», είπε η Time. «Η εταιρεία ουδέτερη από εκπομπές άνθρακα ήταν η πρώτη παγκόσμια τουριστική εταιρεία που έθεσε επαληθευμένους, επιστημονικούς στόχους μείωσης του άνθρακα.”

Ο James Thornton, διευθύνων σύμβουλος της Intrepid, είπε: «Αυτή η τιμή είναι απόδειξη της δύναμης του ταξιδιού. Η εξερεύνηση του κόσμου όχι μόνο παρέχει εμπειρίες που προκαλούν σκέψη, απίστευτες, διασκεδαστικές εμπειρίες – έχει επίσης τη δύναμη να μεταμορφώσει τον κόσμο μας και να δημιουργήσει πιο ανθεκτικές κοινότητες.

Η λίστα του Time βασίζεται σε υποψηφιότητες από το παγκόσμιο δίκτυο συντελεστών και ανταποκριτών του, καθώς και από εξωτερικούς ειδικούς.