Σε ποσοστό 90% οι τουρίστες από τη Σιγκαπούρη είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν στο Βιετνάμ μόλις αρθούν οι διεθνείς ταξιδιωτικοί περιορισμοί.

Αυτό υποδεικνύουν τα αποτελέσματα της έρευνας «Ζήτηση τουριστών από τη Σιγκαπούρη στο Βιετνάμ». Διεξήχθη από την Changi Airport Group διανέμοντας ερωτηματολόγια έρευνας σε 5.000 επιβάτες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία αεροδρομίου.

Όταν αρθούν οι διεθνείς ταξιδιωτικοί περιορισμοί μεταξύ Βιετνάμ και Σιγκαπούρης, οι περισσότεροι τουρίστες της Σιγκαπούρης θέλουν να επισκεφθούν το Βιετνάμ με την οικογένεια και τους φίλους τους. Σκοπός τους είναι να απολαύσουν διάσημα τοπία, όμορφες παραλίες και τοπικές σπεσιαλιτέ.

Οι προορισμοί του Βιετνάμ είναι δημοφιλείς στους τουρίστες της Σιγκαπούρης. Ειδικά μέρη με εύκολη πρόσβαση, καλή τουριστική υποδομή, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε μεγάλες πόλεις που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των τουριστών.

Όταν ρωτήθηκαν «Πότε είσαι έτοιμος να ταξιδέψεις στο Βιετνάμ;», οι ερωτηθέντες είπαν ότι θα ταξιδέψουν στο Βιετνάμ το συντομότερο δυνατό.

Το 2022, οι τουρίστες της Σιγκαπούρης έδειξαν τον αυξανόμενο ενθουσιασμό τους για τα ταξίδια στο Βιετνάμ. Τα τουριστικά αξιοθέατα του Βιετνάμ είναι πολύ κοντά και οικεία στους κατοίκους της Σιγκαπούρης.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι αλλαγές στη ζήτηση ταξιδιών, είναι επίσης στη γενική τάση του παγκόσμιου τουρισμού.

Γιατί θέλουν να ταξιδέψουν στο Βιετνάμ

Το 95% των ερωτηθέντων είπε ότι θέλουν να ταξιδέψουν στο Βιετνάμ για λόγους χαλάρωσης.

Ως εκ τούτου, προτιμούν γνωστά θέρετρα όπου μπορούν να μείνουν για αρκετές ημέρες.