Η επανέναρξη της διαδικασίας θεώρησης εισόδου βραχείας διαμονής για την Ιρλανδία έχει ανακοινωθεί και έχει τεθεί σε ισχύ από τις 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι Ινδοί πλήρως εμβολιασμένοι με το COVISHIELD μπορούν τώρα να υποβάλουν αίτηση για θεώρηση εισόδου μικρής διάρκειας στην Ιρλανδία.

Δεν υπάρχουν απαιτήσεις καραντίνας για πλήρως εμβολιασμένους Ινδιάνους με COVISHIELD ή ταξιδιώτες που έχουν αναρρώσει πρόσφατα στην Ιρλανδία.

Η κίνηση για επανέναρξη της διαδικασίας θεώρησης βραχείας διαμονής είναι σύμφωνη με την επόμενη φάση της απάντησης της κυβέρνησης στην πανδημία, Covid-19: Reframing the Challenge, Continuous Recovery and Reconnecting.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Εάν ταξιδεύετε στην Ιρλανδία από την Ινδία, πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα εντοπισμού επιβατών πριν από την αναχώρηση.

Εάν διαθέτετε έγκυρη απόδειξη εμβολιασμού, δεν θα χρειαστούν δοκιμές που σχετίζονται με το ταξίδι ή καραντίνα

Εάν διαθέτετε έγκυρη απόδειξη ανάρρωσης από τον COVID-19 τις τελευταίες 180 ημέρες, δεν θα απαιτηθούν δοκιμές ή καραντίνα που σχετίζονται με το ταξίδι

Εάν δεν έχετε έγκυρη απόδειξη εμβολιασμού ή ανάρρωσης, θα πρέπει να προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία για αρνητικό αποτέλεσμα από εξέταση RT-PCR που πραγματοποιήθηκε εντός 72 ωρών πριν από την άφιξή σας στη χώρα.

Εάν λάβετε αρνητικό αποτέλεσμα από εξέταση RT-PCR που πραγματοποιήθηκε από την 5η ημέρα και μετά μετά την άφιξή σας στην Ιρλανδία, θα μπορείτε να φύγετε από την καραντίνα

Καθώς η προσπάθεια συνεχίζει να ανοίγει ξανά την κοινωνία, η επανέναρξη της διαδικασίας θεώρησης για βραχεία διαμονή θα είναι ευπρόσδεκτη είδηση ​​για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην Ιρλανδία για να επισκεφτούν την οικογένειά τους, να σπουδάσουν, για τουρισμό ή για επαγγελματικούς λόγους.