Σύνταξη: tourismtoday.gr

Τις πιο δημοφιλείς και πιο πολυσύχναστες διεθνείς πτήσεις αυτή τη στιγμή, αποκαλύπτουν στοιχεία από τον παγκόσμιο πάροχο ταξιδιωτικών δεδομένων OAG.

Σε αυτά τα κορυφαία διεθνή αεροπορικά δρομολόγια για τον Φεβρουάριο τα έξι από τα 10 είναι εντός της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού (APAC). Οι 10 κορυφαίες πτήσεις αυτό τον μήνα σε όλο τον κόσμο, είναι:

1. Κουάλα Λουμπούρ – Σιγκαπούρη Τσανγκί

Αυτή η διαδρομή που μοιράζεται σε ταξίδια για αναψυχή και επαγγελματικούς λόγους, είναι στην κορυφή. Σύμφωνα με την OAG, συγκέντρωσε 350.640 θέσεις.

2. Κάιρο – Τζέντα

Η Τζέντα είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη στη Σαουδική Αραβία, πλούσια σε πολιτισμό και με υπέροχη σκηνή γαστρονομίας.
Η διαδρομή είχε 320.237 θέσεις, φέρνοντας την δεύτερη στην κατάταξη.

3. Ντουμπάι – Ριάντ

Η διαδρομή Ντουμπάι – Ριάντ έχει 292.628 θέσεις για τον Φεβρουάριο. Τα ταξίδια από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) στη Σαουδική Αραβία συνεχίζουν να επιταχύνονται.

4. Σεούλ Ίντσεον – Οσάκα Κανσάι

Το δρομολόγιο μεταξύ Νότιας Κορέας και Ιαπωνίας θα είναι πάντα από τις πιο δημοφιλείς διεθνείς διαδρομές. Αυτό τον μήνα έχει 283.204 θέσεις.

5. Μπανγκόκ – Σεούλ Ίντσεον

Ο τουρισμός στην Ταϊλάνδη και τη Νότια Κορέα συνεχίζει να αυξάνεται. Αυτό το μήνα η δημοφιλής διαδρομή έχει 274.017 θέσεις.

6. Σεούλ Ίντσεον – Τόκιο Ναρίτα

Με 267.056 θέσεις τον μήνα, το αεροπορικό δρομολόγιο μεταξύ της Νότιας Κορέας και των κορυφαίων πόλεων της Ιαπωνίας ανέβηκε από τη 10η θέση στην 6η θέση.

7. Τζακάρτα – Σιγκαπούρη Τσανγκί

Διαδρομή είναι στις 266.808 θέσεις για τον μήνα.

8. Ντουμπάι – Τζέντα

Αυτή διαδρομή ταξιδιού έχει 258.285 θέσεις για τον μήνα. Για άλλη μια φορά, τα ΗΑΕ προς τη Σαουδική Αραβία προσγειώνονται στις 10 κορυφαίες διαδρομές.

9. Νέα Υόρκη JFK – Λονδίνο Χίθροου

Η κλασική διεθνής απόδραση για τόσους πολλούς Αμερικανούς, η Νέα Υόρκη προς το Λονδίνο είναι ένα σημαντικό δρομολόγιο. Είναι στις 255.249 θέσεις το μήνα.

10. Μπανγκόκ – Σιγκαπούρη Τσανγκί

Τελευταία στην κατάταξη είναι η διαδρομή με διαφορετικό σκηνικό προορισμού από την Ταϊλάνδη στη Σιγκαπούρη με 253.860 θέσεις.