Σύνταξη: tourismtoday.gr

Είναι οι 10 πιο αξιόπιστες μάρκες στα ταξίδια και τη φιλοξενία και τις αποκαλύπτει η Morning Consult.

Η εταιρεία πληροφοριών δεδομένων ερεύνησε 4.400 ενήλικες των ΗΠΑ, για να εκτιμήσει τη συνολική εμπιστοσύνη τους στη βιομηχανία.

Οι μάρκες ξενοδοχείων και θέρετρων κυριαρχούν στη λίστα το 2021. Αντιπροσωπεύοντας οκτώ από τα 10 κορυφαία λογότυπα που οι ταξιδιώτες αναζητούν μια ικανοποιητική εμπειρία.

Ποιες είναι οι 10 πιο αξιόπιστες εταιρείες στα ταξίδια και τη φιλοξενία

1. Holiday Inn

Η αλυσίδα Holiday Inn της InterContinental Hotels Group (IHG) δίνει στους ταξιδιώτες περισσότερη αυτοπεποίθηση, σύμφωνα με την έρευνα.
Ιδρύθηκε στο Μέμφις του Τενεσί πριν από επτά δεκαετίες περίπου. Το Holiday Inn έχει κερδίσει τη φήμη ως αξιόπιστο μέρος για να μείνετε σε όλο τον κόσμο.

2. Marriott

Η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία στον κόσμο από τον αριθμό των διαθέσιμων δωματίων έφτασε ψηλά από την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών.
Η μάρκα έχει κάνει αρκετά για να κρατήσει τους πιστούς επισκέπτες της. Εμπνέει εμπιστοσύνη σε ταξιδιώτες από πρώτη φορά που θα κάνουν check in.

3. Southwest Airlines

Ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους Southwest Airlines είναι ο καλύτερος ανάμεσα στις αεροπορικές εταιρείες “Big Four” των ΗΠΑ. Και είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία στο top 10.
Με τους ανταγωνιστές “Big Four” όπως Delta Air Lines (14η), η American Airlines (18η) και η United Airlines (20η) να έχουν πολύ δρόμο για να ξεπεράσουν την κυριαρχία της.

4. Disneyland Resort

Το αυθεντικό πάρκο περιπέτειας με θέμα τη Disney, το Disneyland Resort στη Νότια Καλιφόρνια είναι το πιο ευτυχισμένο μέρος στη Γη. Αυτό υποστηρίζει η πλειονότητα των επισκεπτών του που φαίνεται να γνωρίζουν ακριβώς τι παίρνουν όταν περνούν από τις πύλες του.

5. Walt Disney World Resort

Η Disney είναι αναμφισβήτητα η πιο ισχυρή μάρκα στον πλανήτη. Οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι το Walt Disney World Resort της Φλόριντα κατατάσσεται ως η πέμπτη πιο αξιόπιστη μάρκα ταξιδιών και φιλοξενίας στον κόσμο.

6. Best Western Hotels & Resorts

Η Best Western Hotels & Resorts είναι μια ακόμη από τις μάρκες ξενοδοχείων που κατατάσσεται στο top 10 το 2021.
Η θέση της Best Western στην πρώτη δεκάδα είναι ένα πρωταρχικό παράδειγμα του οφέλους από την επίτευξη των προσδοκιών των ταξιδιωτών.

7. Hilton Hotels & Resorts

Χρονολογείται από το 1919 και η κορυφαία μάρκα Hilton Worldwide, τα Hilton Hotels and Resorts είναι από τα πιο αξιόπιστα εμπορικά σήματα στα ταξίδια. Αλλά πρέπει να κάνει βήματα για να καλύψει το έδαφος από τους αντιπάλους της.

8. Comfort

Ίσως η πιο αναγνωρίσιμη μάρκα μεσαίας κλίμακας της Choice Hotels International, η Comfort έχει το καλύτερο όνομα ανάμεσα στους κουρασμένους ταξιδιώτες και εκείνους που κάνουν κράτηση την τελευταία στιγμή.
Και δεν είναι τυχαίο που οι επισκέπτες της επιστρέφουν.

9. Hyatt

Μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές εταιρείες στον κόσμο , η Hyatt έχει κερδίσει σίγουρα περισσότερη εμπιστοσύνη από ό, τι έχει χάσει τα τελευταία 60 χρόνια.
Η απόκριση πανδημίας της μάρκας ήταν εξίσου εντυπωσιακή καθώς πέρασε τις πρώτες μέρες και τις εβδομάδες αναπτύσσοντας κατευθυντήριες γραμμές και πόρους καθαριότητας.
Έγινε επίσης η πρώτη μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδα με δωρεάν επιτόπιες δοκιμές COVID-19 σε όλες τις ιδιοκτησίες της Λατινικής Αμερικής.

10. Expedia

Το πιο ισχυρό ταξιδιωτικό γραφείο το 2021 κατέχει επίσης μία από τις πιο αξιόπιστες μάρκες της βιομηχανίας.
Η Expedia είναι η μόνη διαδικτυακή ταξιδιωτική εταιρεία στο top 10, ξεπερνώντας το 11ο στην κατάταξη TripAdvisor.