Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το bleisure ταξίδια είναι μια αναπτυσσόμενη τάση εδώ και περίπου 4 χρόνια. Πρόσφατα έγινε πιο “καυτό” θέμα για τα ξενοδοχεία, λόγω του COVID.

Η πανδημία άλλαξε τον όρο «bleisure traveller» σε «blended traveller», αλλά ουσιαστικά το νόημα παραμένει το ίδιο, σύμφωνα με το frasermarketing.
Είναι ο συνδυασμός επαγγελματικών και ταξιδιωτών αναψυχής, που έχει γίνει μια δημοφιλής τάση καθώς περισσότεροι άνθρωποι συνδυάζουν τα επαγγελματικά ταξίδια με τα αναψυχής.
Εξερευνούν νέους προορισμούς και προσθέστε λίγη διασκέδαση και χαλάρωση σε άλλα πολυάσχολα επαγγελματικά ταξίδια τους.

Αυτή η αναδυόμενη αγορά μεικτών ταξιδιωτών δημιουργεί πολλές νέες ευκαιρίες για τους ξενοδόχους. Ωστόσο σε σχέση με την παραδοσιακή κράτηση και διαμονή είναι πολύ διαφορετική.

Τα ξενοδοχεία μπορούν να ανταποκριθούν στην νέα τάση μέσω της συνεργασίας, της δημιουργικότητας και της διαφοροποίησης.
Η Hilton είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Έχει επαναπροσδιορίσει περιοχές για παρατεταμένες μικρές διαμονές, κοινόχρηστους χώρους, επιβραβεύσεις αφοσίωσης, ανέπαφες τεχνολογίες και πολλά άλλα.

Ποιες τάσεις στα ταξίδια επηρεάζουν τα καταλύματα

  • Επέκταση της εργασίας σε διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας για να επεκταθεί από δραστηριότητες αναψυχής.
  • Πολλές εταιρείες διοργανώνουν ομαδικά ταξίδια και επαγγελματικά ταξίδια που μπορούν να συνδυάσουν τις επιχειρηματικές ανάγκες με ορισμένες δραστηριότητες αναψυχής και διασκέδασης.
  • Κάντε το κατάλυμα σας «εστιασμένο στην ευχαρίστηση». Προσφέρετε ανέσεις και υπηρεσίες που απευθύνονται σε bleisure ταξιδιώτες.
    Ενημερώνετε το περιεχόμενο του ισότοπο σας και τα άμεσα μηνύματα ώστε να περιλαμβάνουν την νέα τάση.
  • Η ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής αποτελεί προτεραιότητα. Τα μικτά ταξίδια μπορούν να συμβάλουν στη μείωση του άγχους και στη να στηρίξουν την επαγγελματική ανάπτυξη.
    Ορισμένα ξενοδοχεία ενσωματώσουν προσφορές με εμπειρίες ευεξίας, όπως μαθήματα γιόγκα, επιλογές υγιεινής διατροφής και θεραπείες σπα.
  • Η εξατομίκευση παραμένει βασικό, αλλά ακόμη πιο κρίσιμο τώρα. Οι ταξιδιωτικές εταιρείες συνδυάζουν δουλειά και αναψυχή μέσω επιλεγμένων δρομολογίων, με πρόσβαση σε αποκλειστικές εκδηλώσεις και αξιοθέατα.
  • Οι επιχειρήσεις υποστηρίζουν όλο και περισσότερο την ευέλικτη εργασία και ενθαρρύνουν τους εργαζομένους να συνδυάζουν την εργασία και τα ταξίδια αναψυχής, χωρίς πραγματική θυσία στην παραγωγή.