Είτε πρόκειται για μια συνάντηση, είτε για μια επιχείρηση, είτε για επαγγελματική εκδήλωση, απολαύστε μεγάλες εκπτώσεις και ποικιλία επιλογών με το Marriott Bonvoy Events!

Τώρα είναι η ώρα να επανασυνδεθείτε ο ένας με τον άλλον με ουσιαστικούς τρόπους. Η Marriott International έχει διάφορους χώρους σε ορισμένους δημοφιλείς προορισμούς που ταιριάζουν στις διαφορετικές ανάγκες των διοργανωτών εκδηλώσεων.

Ακολουθούν πέντε ασιατικοί προορισμοί MICE που έγιναν ακόμη καλύτεροι από την Marriott Bonvoy Events .

Αυστραλία

Ο τομέας συναντήσεων, κινήτρων, συνεδρίων και εκθέσεων (MICE) είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα τμήματα της αγοράς του αυστραλιανού τουρισμού. Η Marriott International είναι το μέτωπο και το κέντρο των επιχειρηματικών εκδηλώσεων στην Αυστραλία.

Το JW Marriott Gold Coast Resort & Spa , το πολυτελές θέρετρο Gold Coast, προσφέρει έναν επαναπροσδιορισμένο παραθαλάσσιο χώρο για αξέχαστες περιστάσεις. Το επίπεδο συνεδρίων που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο του ακινήτου είναι ένας κόμβος για μεγάλα συνέδρια, ιδιωτικές γιορτές, εταιρικές συγκεντρώσεις, γάμους και οτιδήποτε ενδιάμεσα. Με 2.000 τετραγωνικά μέτρα χώρου εκδηλώσεων, που διαθέτει την αίθουσα χορού JW Grand και 10 επεκτάσιμους χώρους που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις εκδηλώσεων, το JW Marriott Gold Coast Resort & Spa κατανοεί τις επιχειρηματικές εκδηλώσεις όσο κανένα άλλο.

Εν τω μεταξύ, το Melbourne Marriott Hotel βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης της Μελβούρνης, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την περιοχή Theatre District, τον εμπορικό κόμβο και τα αξιοθέατα όπως το Κοινοβούλιο, την Κρατική Βιβλιοθήκη της Βικτώριας και το Βασιλικό Εκθεσιακό Κτήριο. Οι χώροι εκδηλώσεων του ξενοδοχείου προσφέρουν χώρο συσκέψεων έως 4.477 τετραγωνικά πόδια με θέσεις για έως και 250 άτομα. Μία από τις έξι αίθουσες συνεδριάσεων του ξενοδοχείου είναι ιδανική για οποιαδήποτε συνάντηση ή κοινωνική εκδήλωση στη Μελβούρνη CBD.

Ινδία

Τα τελευταία χρόνια, η Ινδία έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς MICE. Η Ινδία παρέχει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό καταλυμάτων και άλλων εγκαταστάσεων υποστήριξης συνεδρίων για τη διεξαγωγή ενός επιτυχημένου συνεδρίου. Εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας που ταιριάζουν με τα παγκόσμια πρότυπα προσφέρονται σε χώρους συνεδριάσεων και συνεδριάσεων στην Ινδία.

Το JW Marriott Bengaluru Prestige Golfshire Resort & Spa , μέρος του χαρτοφυλακίου της Marriott Bonvoy με 30 εξαιρετικές μάρκες ξενοδοχείων, στεγάζει ένα πλήρως εξοπλισμένο Συνεδριακό Κέντρο, που εκτείνεται σε 35.000 τετραγωνικά πόδια και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4.000 επισκέπτες. Το συνεδριακό κέντρο είναι το πρώτο και μεγαλύτερο του είδους του στη Μπανγκαλόρ, με μια αίθουσα χορού 24.000 τετραγωνικών ποδιών, χωρίς κολόνες ως τον ιδανικό χώρο για εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας.

Το JW Marriott Hotel New Delhi Aerocity είναι ένα άλλο κατάλυμα που καλωσορίζει ταξιδιώτες επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής στην Ινδία με πολυτέλεια 5 αστέρων, προσεκτικά επιλεγμένες ανέσεις και υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης. Βρίσκεται δίπλα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Indira Gandhi. Η μεγάλη αίθουσα χορού Grand Crystal, ένας από τους μεγαλύτερους χώρους ξενοδοχείων στο NCR, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 1.350 σε στυλ θεάτρου και 8 ευέλικτες αίθουσες συσκέψεων, ιδανικές για εκδηλώσεις MICE και επαγγελματικές συγκεντρώσεις όλων των μεγεθών.

Σιγκαπούρη

Γνωστή ως ο επιχειρηματικός κόμβος στην Ασία, η Σιγκαπούρη είναι κάτι παραπάνω από έτοιμη να υποδεχθεί τουρίστες καθώς κατάργησε την καραντίνα, τα VTL και τις δοκιμές πριν από την αναχώρηση για όλους τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες. Το 2022 και μετά για τη Σιγκαπούρη, το MICE ξεκινά σε ισχυρή βάση με σημαντικά γεγονότα που είναι πολυπόθητα διεθνώς.

Το JW Marriott Hotel Singapore South Beach βρίσκεται στην καρδιά της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής της Σιγκαπούρης. Το ξενοδοχείο προσφέρει δυναμικούς υπαίθριους χώρους και εσωτερικές αίθουσες συσκέψεων σε συνδυασμό με επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδιασμού.

Εάν πρέπει να προετοιμάσετε μια αξιοσημείωτη εμπειρία συνάντησης ή συνεδρίου στη Σιγκαπούρη με τους εντυπωσιακούς χώρους του The Ritz-Carlton, Millenia Singapore . Το prime ξενοδοχείο προσφέρει ένα πλήρες φάσμα μοναδικών, ευέλικτων χώρων συνεδριάσεων για συνέδρια, συνέδρια, εγκαινιάσεις, σεμινάρια και κίνητρα με τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο συσκέψεων και εκδηλώσεων έκτασης άνω των 40.000 τετραγωνικών ποδιών.

Ταϊλάνδη

Με το άνοιγμα των διεθνών συνόρων της Ταϊλάνδης, το Γραφείο Συνεδρίων και Εκθέσεων της Ταϊλάνδης (TCEB) εργαζόταν με ενδιαφερόμενους φορείς της τοπικής βιομηχανίας για να προετοιμαστεί για το «νέο κανονικό». Η Ταϊλάνδη προετοιμάζεται για 70 διεθνείς εκδηλώσεις φέτος. Μεταφέρετε την εκδήλωσή σας στο επόμενο επίπεδο με τις εκδηλώσεις Marriott Bonvoy με φόντο τη ζωντανή μητρόπολη της Μπανγκόκ ή τον παράδεισο του Πουκέτ.

Το Bangkok Marriott Marquis Queen’s Park προσφέρει 5.000 τ.μ. χώρου εκδηλώσεων, οι επισκέπτες έχουν μοναδικές και εκτεταμένες εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσουν επαγγελματικές εκδηλώσεις, γάμους και πάρτι. Εν τω μεταξύ, το St. Regis Bangkok δίνει τη δυνατότητα στους σχεδιαστές να φιλοξενήσουν μια αξέχαστη εκδήλωση και να πάνε όλοι έξω στη μεγάλη αίθουσα χορού Astor και σε επτά αίθουσες συσκέψεων με προσαρμοσμένη διακόσμηση για εταιρικούς.

Οι Φιλιππίνες

Οι Φιλιππίνες διαθέτουν εκπληκτικές παραλίες, χαρακτηριστικούς βραχώδεις σχηματισμούς και σταλακτίτες, υπόγειες σπηλιές και ποτάμια, πληθωρικά φεστιβάλ και φιλικούς ανθρώπους σε όλα τα 7.641 νησιά τους. Ωστόσο, είναι επίσης ένας προορισμός MICE που βρίσκεται στο σταυροδρόμι του διεθνούς εμπορίου και του εμπορίου στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού. Οι προσφορές MICE δεν είναι κεντρικές στην πρωτεύουσά της Μανίλα, αλλά στις μεγάλες μητροπόλεις στα τρία μεγάλα νησιά της – Λουζόν, Βισάγιας και Μιντανάο.

Ο τουριστικός φορέας της χώρας φιλοξένησε πρόσφατα την 21η Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής WTTC που πραγματοποιήθηκε στο Marriott Hotel Manila . Το Grand Ballroom του ξενοδοχείου φιλοξένησε περισσότερους από χίλιους αντιπροσώπους από τους διάφορους τομείς της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Το Grand Ballroom ήταν στολισμένο με διακοσμήσεις που αναδεικνύουν την ιστορία και τον πολιτισμό των Φιλιππίνων. Το Marriott Manila έχει εξασφαλίσει τη θέση του ως ο κορυφαίος προορισμός συναντήσεων στη χώρα. The Marriott Grand Ballroom—η μεγαλύτερη αίθουσα χορού των Φιλιππίνων, μια πρώτη στο είδος της εγκατάσταση που επαναπροσδιορίζει τη βιομηχανία MICE των Φιλιππίνων.

Με το συναρπαστικό χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων και θέρετρων της Marriott που βρίσκεται στους καλύτερους προορισμούς στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού, οι πελάτες μπορούν πάντα να βρίσκουν τον τέλειο χώρο για την καλύτερη εμπειρία συναντήσεων ή εκδηλώσεων. Απολαύστε ανταμοιβές κατά την κράτηση κατάλληλης συνάντησης ή εκδήλωσης σε ξενοδοχεία και θέρετρα που συμμετέχουν με το Marriott Bonvoy Events από τώρα έως τις 30 Ιουνίου 2022, στην Ευρύτερη Κίνα ή στις 31 Αυγούστου 2022 στην υπόλοιπη Ασία-Ειρηνικό*.