Τα ελληνικά νησιά Ρόδος, Κρήτη και Κως είναι οι νέοι κορυφαίοι προορισμοί για τους ευρωπαίους φθινοπωρινούς τουρίστες και ιδιαίτερα για τους Γερμανούς.

Ακολουθούμενη από τον επίσης δημοφιλή προορισμό, το γειτονικό μας Μιλάνο, τα ελληνικά νησιά της Ρόδου, της Κρήτης και της Κω αντικαθιστούν τη Μαγιόρκα ως αγαπημένο φθινοπωρινό προορισμό.

Αυτό φαίνεται από τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία της μεγαλύτερης γερμανικής αεροπορικής εταιρείας διακοπών Eurowings.

Για πρώτη φορά, η θυγατρική της Lufthansa έρχεται πρώτη σε πωλήσεις ελληνικών πακέτων διακοπών, με δεδομένο βέβαια ότι έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ηλιόλουστων προορισμών στις περισσότερες γερμανικές ομοσπονδιακές πολιτείες κατά την έναρξη των φθινοπωρινών διακοπών.

Η Eurowings βρίσκεται στους αεροδιαδρόμους του Ντίσελντορφ, του Αμβούργου, της Κολωνίας / της Βόννης και της Στουτγάρδης, έχοντας προγραμματισμένους περισσότερους από 70 προορισμούς σε 20 χώρες, μόνο κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών διακοπών.

Τα φθινοπωρινά πακέτα για τα ελληνικά νησιά είναι ήδη διαθέσιμα από την τιμή των 44,99 ευρώ.

Ενώ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, οι επιβάτες της Eurowings που βρίσκονται ήδη στη χώρα προορισμού τους θα μπορούν επιστρέψουν στη Γερμανία σε περίπτωση νέας προειδοποίησης ταξιδιού ή lockdown, όπου σε αυτή την περίπτωση θα πραγματοποιηθούν εκτάκτως ειδικές πτήσεις.