Η Οσάκα, το Τόκιο και το Γιαμανάσι αποτελούν τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ιαπωνία.

Ως εκ τούτου η Ιαπωνία κατατάσσεται ως το αγαπημένο μέρος διακοπών για το Κινεζικό Νέο Έτος 2023, το οποίο είναι στις 22 Ιανουαρίου.

Τα ευρήματα προέρχονται από το ταξιδιωτικό γραφείο Kkday, το οποίο σημείωσε ότι οι κρατήσεις για ταξίδια στην Ιαπωνία ήταν υψηλότερες από τις κρατήσεις που έγιναν στον ιστότοπό του για άλλες χώρες της Ασίας. Η εταιρεία αποκάλυψε επίσης τον δεύτερο και τρίτο πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις διακοπές του σεληνιακού νέου έτους, που είναι η Ταϊλάνδη και η Νότια Κορέα αντίστοιχα.

Όσον αφορά στα μέρη εντός της Ιαπωνίας που οι τουρίστες ενδιαφέρονται περισσότερο να επισκεφτούν, η Οσάκα κατατάσσεται στην πρώτη θέση με βάση τον αριθμό των ατόμων που αγοράζουν πακέτα για αξιοθέατα όπως τα Universal Studios Japan. Το βραβευμένο με αστέρι Michelin Τόκιο είναι το επόμενο, με το Kkday να αποδίδει το άλμα στις κρατήσεις εστιατορίων στον ιστότοπό του στις πολύγλωσσες υπηρεσίες του. Τέλος, το Γιαμανάσι έφτασε στην τρίτη θέση – αναμφίβολα για την εκπληκτική του θέα στο όρος Fuji.