Εάν ταξιδεύετε στο Λονδίνο και θέλετε να αποφύγετε να σας ανέβει η πίεση από το περίμενε ή να μην τσαλαπατηθείτε δείτε σε ποιους σταθμούς του μετρό θα δοκιμαστεί η υπομονή σας.

Ο King’s Cross St Pancras είναι επίσημα ο πιο αγχωτικός σταθμός του μετρό του Λονδίνου και ακολουθούν Bank and Monument, Stratford και Waterloo.

Αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα έρευνας της PowWowNow. Η έρευνα βασίστηκε στους δείκτες αριθμού επιβατών, αρνητικών ή ουδέτερων σχολίων στα social media και στα λεπτά των καθυστερήσεων.

Ο King’s Cross St Pancras πήρε βαθμολογία δείκτη 1,9 (από 3). Είναι ο πιο πολυσύχναστος και αγχωτικός σταθμός, με 98 εκατομμύρια επιβάτες να μπαίνουν και να βγαίνουν, σύμφωνα με στοιχεία του 2017.
Από τους 268 σταθμούς σε όλο το Λονδίνο, το Kings Cross St Pancras βρέθηκε στην 17η θέση για τις καθυστερήσεις, με 1.853 λεπτά μεταξύ Νοεμβρίου 2017 και Οκτωβρίου 2018.
Υπήρχαν επίσης 144 ουδέτερες και αρνητικές αναφορές για αυτόν στα social media το 2018.

Οι σταθμοί με τις περισσότερες καθυστερήσεις

Ο σταθμός με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις είναι το Acton Town στη ζώνη 3 του Λονδίνου, με συνολικά 4.432 λεπτά αναμονής.
Ο σταθμός Arnos Grove του Βόρειου Λονδίνου στη ζώνη 4 κατέλαβε τη δεύτερη θέση, με 3.843 λεπτά και ο σταθμός Stratford ήταν τρίτος με 3.473 λεπτά.

Bank and Monument, με τις περισσότερες αρνητικές κριτικές σε social media

Εξετάζοντας τη χρήση #station, #tube και #train στα κοινωνικά μέσα, ο Bank and Monument είχαν τις περισσότερες αρνητικές και ουδέτερες αναφορές.
Ο σταθμός Victoria πήρε τη δεύτερη θέση, ενώ ο Kings Cross St Pancras ήταν στην τρίτη θέση.

Oι 15 πιο αγχωτικοί σταθμοί του μετρό του Λονδίνου

  1. King’s Cross St Pancras
  2. Bank and Monument
  3. Stratford
  4. Waterloo
  5. Victoria
  6. Oxford Circus
  7. Liverpool Street
  8. London Bridge
  9. Paddington
  10. Euston
  11. Canary Wharf
  12. Green Park
  13. Tottenham Court Road
  14. Piccadilly Circus
  15. Bond Street