Σύνταξη: tourismtoday.gr

Οι ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση σε οποιοδήποτε πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο της αλυσίδας  Pavilions Hotels & Resorts θα μπορούν πλέον να πληρώνουν για τη διαμονή τους χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση.

Η εταιρεία ελπίζει ότι η κρυπτογράφηση θα της επιτρέψει να οδηγήσει το δρόμο στις αλλαγές. Καθώς τα καταλύματα πολυτελείας και γενικότερα η φιλοξενία μπαίνουν στον ψηφιακό κόσμο.

Η πρώτη συνεργασία κρυπτο-τουρισμού

Αυτή η συνεργασία κρυπτο-τουρισμού της εταιρείας ξενοδοχείων με την παγκόσμιας πύλης κρυπτονομισμάτων Coindirect είναι η πρώτη του είδους της.

Η Pavilions Hotels & Resorts είναι ο πρώτος παγκόσμιος όμιλος τουρισμού και φιλοξενίας που εισήγαγε κρυπτογράφηση στο σύνθετο δίκτυο κρατήσεων της.

Οι οπαδοί των Bitcoin, Ethereum και 40 άλλων δημοφιλών εικονικών νομισμάτων θα μπορούν να κάνουν ασφαλείς συναλλαγές για κρατήσεις σε οποιαδήποτε κατάλυμα Pavilions της επιλογής τους.

Η επωνυμία Pavilions έχει στο χαρτοφυλάκιο της ξενοδοχεία από την Ευρώπη έως και την Ασία. Σε μερικά από τα πιο επιθυμητά σημεία του κόσμου. Από πολυτελή ξενοδοχεία μπουτίκ στη Ρώμη έως τροπικές κατοικίες στο Πουκέτ.

Πώς θα πληρώνονται οι κρατήσεις

Προς το παρόν, οι κρυπτοπληρωμές πρέπει να ολοκληρωθούν μέσω ενός κέντρου κρατήσεων με email. Ένα σύστημα κρατήσεων ιστότοπου αναμένεται να είναι έτοιμο τους επόμενους μήνες.

Ο επισκέπτης λαμβάνει έναν σύνδεσμο πληρωμής που λήγει 90 λεπτά μετά τη στιγμή της κράτησης του για μέγιστη ασφάλεια. Από εκεί, οι λεπτομέρειες μπορούν να παρέχονται μέσω κωδικού QR ή αποθήκευσης δεδομένων εικονικού πορτοφολιού στο smartphone.