Το πολυτελές brand Delano σχεδιάζει να φέρει στην Ευρώπη η SBE, με το άνοιγμα ενός ξενοδοχείου 68 δωματίων στο Πόρτο Τσέρβο της Σαρδηνίας.

Ένα υφιστάμενο ακίνητο κοντά στη μαρίνα και την παραλία της πόλης θα ανακατασκευαστεί και θα ανακαινιστεί σύμφωνα με το χαρακτηριστικό στιλ του brand Delano.

Το Delano Porto Cervo έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2023 και θα διαθέτει στις εγκαταστάσεις του ένα εστιατόριο παγκόσμιας κλάσης, lobby bar, pool bar, beach club και γυμναστήριο.

Αυτό, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, θα είναι το πρώτο από τα επτά ακίνητα του brand Delano που θα ανοίξουν στη Γηραιά Ήπειρο, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τις χώρες όπου θα αναπτυχθούν τα άλλα 6 ξενοδοχεία της SBE.

Στο χαρτοφυλάκιό του ο όμιλος διαθέτει τα brands SLS, Delano, Mondrian, Hyde, Redbury Hotels και House of Originals.

Το 2018 η Accor απέκτησε μερίδιο 50% στην SBE και υπάρχουν σχέδια για την προσθήκη σχεδόν 50 ακινήτων στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου έως το 2021.

Ο Τσάντι Φαράχ, διευθύνων σύμβουλος της SBE για τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστώ με την Enrico και την Petra Meneghetti για να παραδώσουμε την εμβληματική μάρκα Delano σε έναν από τους πιο όμορφους και οικείους προορισμούς στην ευρωπαϊκή αγορά. Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε έναν καλύτερο συνεργάτη για την κυκλοφορία της μάρκας Delano στην Ιταλία».

Και συμπλήρωσε: «Ανυπομονούμε να προσφέρουμε περισσότερες δημιουργικές και αποκλειστικές εμπειρίες για τις οποίες η SBE είναι διεθνώς γνωστή. Στην καρδιά αυτού του νέου έργου βρίσκεται μια σύγχρονη και πολυτελής εμπειρία που βασίζεται στην ευεξία και γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας θα απολαύσουν τις υπηρεσίες μας με το άνοιγμα του νέου ξενοδοχείου το 2023».