Tην πρώτη ομάδα υποδοχής αεροδρομίου αποτελούμενη αποκλειστικά από γυναίκες διαθέτει το resort Cora Cora στις Μαλδίβες.

Η Jamsheedha, η Nadheema και η Lomra πρωτοστατούν στη γυναικεία ενδυνάμωση των Μαλδίβων.

Ηλικίας μεταξύ 25 και 34 ετών, η υπέροχη ομάδα του αεροδρομίου αποτελεί έμπνευση για τις γυναίκες και τα νεαρά κορίτσια των Μαλδίβων.

Υποδεικνύουν ότι οι γυναίκες στις Μαλδίβες μπορούν να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα και να κατέχουν διοικητικές θέσεις εάν το επιθυμούν.

Το θέρετρο εξασφαλίζει ότι μια ομάδα αποκλειστικά γυναικών είναι διαθέσιμη στο αεροδρόμιο για να βοηθήσει τους επισκέπτες.

Παρέχουν στους επισκέπτες τους υποδειγματική εξυπηρέτηση πελατών για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους με χαλαρωτικό τρόπο.

Ταυτόχρονα δείχνουν σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η γυναικεία ενδυνάμωση και η ισότητα αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για το Cora Cora Maldives.

Το resort προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική στο είδος του καθηλωτική πολιτιστική, βιωματική και γαστρονομική εμπειρία των Μαλδίβων.

Αποτελείται από 100 βίλες, τέσσερα εστιατόρια, δύο μπαρ, MokshaÒ Spa and Wellbeing Center, κέντρο θαλάσσιων σπορ και καταδύσεων, γυμναστήριο, περίπτερο γιόγκα πάνω από το νερό, υπαίθριο σινεμά, παιδική λέσχη και Dutch Onion Art Gallery.