Σύνταξη: tourismtoday.gr

Tις δράσεις και το πλάνο της για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του Δήμου Κισάμου παρουσίασε η Δημοτική Αρχή.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση «πρόκειται για ένα πολυετές πλάνο ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς προϋποθέτει συναίνεση, κοινή αναπτυξιακή λογική και συγκεκριμένη στόχευση για αυτό που όλοι ονομάζουμε ελληνικό ελκυστικό τουριστικό προϊόν».

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Κισάμου, Αντώνη Σταθόπουλο «έχουμε κοινό όραμα, την σύγχρονη τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, τη διάδοση της κουλτούρας μας, καθώς και τη φιλοξενία των Κισαμιτών. Σίγουρα η γεωγραφική μας θέση, το κλίμα και η υψηλή γαστρονομία, σε συνδυασμό με τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίου φήμης και ευρύτατης δημοφιλίας, μας καθιστούν ως μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή».

O Δήμος Κισάμου προχώρησε και παρουσίασε, μεταξύ άλλων, τον σχεδιασμό λογότυπου και προωθητικού υλικού το οποίο εμπλούτισε και ενεργοποίησε διαφημιστικές ψηφιακές καμπάνιες, δημιούργησε τρία βίντεο – διαφήμιση της περιοχής και εκτύπωσε χάρτες και ενημερωτικά φυλλάδια.

«Στόχος μας είναι οι συνέργειες με ανθρώπους ικανούς και φιλόδοξους, που αγαπούν τον τόπο μας και που έχουν αναπτύξει το αίσθημα της ποιοτικής φιλοξενίας με σύγχρονα πλέον κριτήρια», τόνισε ο Αντώνης Σταθόπουλος.