Ξεχωριστή διαμονή στους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης προσφέρει το Hyatt Regency Thessaloniki , καθώς βρίσκεται σε μικρή μόνο απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο Regency Casino Thessaloniki και λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης. Σε ελάχιστα χιλιόμετρα οι επισκέπτες μπορούν να βρεθούν σε μερικές απ’ τις πιο όμορφες ακτές της Χαλκιδικής και τη μοναστική πολιτεία του Αγίου Όρους.

Κάθε ευρύχωρο δωμάτιο σε αυτό το πολυτελές, διεθνές ξενοδοχείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας επικοινωνιών. Παρέχονται όλες οι μοντέρνες ανέσεις που εξασφαλίζουν στους επισκέπτες άνετη διαμονή. Διατίθεται επίσης δωρεάν Wi-Fi.

Ακόμη, προσφέρει τις μεγαλύτερες και τελειότερες ξενοδοχειακές υπηρεσίες συνεδρίων στα Βαλκάνια, με διαθεσιμότητα 1050 ατόμων και τα καλύτερα επαγγελματικά πακέτα προσφορών και τις καλύτερες υπηρεσίες. Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες επωφελούνται από πρόσβαση σε συνεδριακές εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας.Το Hyatt μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους επιχειρηματικές και ειδικές εκδηλώσεις, από πολυπληθή σεμινάρια έως πλουσιοπάροχες γαμήλιες δεξιώσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε πολλές επιλογές ψυχαγωγίας, όπως το πολυσύχναστο lobby lounge και το εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας, όλα με εξωτερικούς χώρους καθιστικού στον καταπράσινο κήπο , τα οποία ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικούς πελάτες.

Στο εστιατόριο Ambrosia, σε μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων, μεσογειακές και διεθνείς συνταγές ετοιμάζονται σε ανοιχτή κουζίνα με παραδοσιακό φούρνο. Την άνοιξη και το καλοκαίρι το εστιατόριο στο Hyatt Regency Thessaloniki λειτουργεί και στη βεράντα.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, στο εστιατόριο Oceana, μέσα στους καταπράσινους κήπους, στη δροσιά της πέργολας και δίπλα στην πισίνα, σερβίρονται σπεσιαλιτέ ψημένες στα κάρβουνα, σαλάτες και ποτά.

Το Lobby Lounge, με θέα προς τους κατάφυτους κήπους και την πισίνα του ξενοδοχείου, σερβίρονται αναψυκτικά, ζεστά ροφήματα, γλυκά και ελαφρά γεύματα.Το Lobby Lounge μπορεί να φιλοξενήσει στους χώρους του 102 άτομα και 100 στη βεράντα.

Το Club Olympus προσφέρει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, υδρομασάζ με πίδακες νερού, σάουνα και ατμόλουτρο. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και γήπεδα τένις και σκουός. Η μεγάλη εξωτερική και η παιδική πισίνα περιβάλλονται από καταπράσινους κήπους, παρέχοντας ένα μοναδικό περιβάλλον.

Το πεντάστερο κατάλυμα διαθέτει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σε λιγότερο από 45 λεπτά με το αυτοκίνητο θα συναντήσετε κάποιες από τις πιο όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής και τα μοναστήρια του Αγίου Όρους.