Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Mandarin Oriental Hotel Group λανσάρει μια επώνυμη συλλογή από ιδιωτικές βίλες και αρχοντικά πολυτελείας σε όλο τον κόσμο, την Mandarin Oriental Exclusive Homes.

Τα ακίνητα επιλεγμένα για την υψηλή ποιότητα και τις περιζήτητες τοποθεσίες τους, παρέχουν παράλληλα εξαιρετικές υπηρεσίες και εμπειρίες με στόχο «οι ταξιδιώτες πολυτελείας να ζήσουν το καλύτερο».

Τα σπίτια βρίσκονται σε δημοφιλείς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. Και ποικίλλουν από ένα αρχοντικό γεωργιανού στιλ σε ένα ιδιωτικό κτήμα 600 στρεμμάτων στην καρδιά του Cotswold, μέχρι ειδυλλιακές παραθαλάσσιες βίλες στη Νότια Γαλλία και στις Βαλεαρίδες, συμπεριλαμβανομένης μιας εντυπωσιακής βίλας στο δικό της ιδιωτικό νησί.

Αυτό που κάνει την προσφορά ακόμα πιο δελεαστική είναι η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχεται από μια ομάδα που έχει εκπαιδευτεί σχολαστικά από την Mandarin Oriental και έχει εξαιρετικές τοπικές γνώσεις και ιδέες για κάθε προορισμό, εξασφαλίζοντας μια πραγματικά αποκλειστική εμπειρία για τους επισκέπτες.

Το Mandarin Oriental και το StayOne συνεργάστηκαν για να εντοπίσουν και να επιλέξουν μόνο τα καλύτερα σπίτια στους πιο δημοφιλείς προορισμούς αναψυχής. Καθένα από αυτά έχει υποβληθεί σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας, που αρμόζει στη μάρκα Mandarin Oriental.

Τα ακίνητα έχουν επιλεγεί για να ταιριάζουν σε διαφορετικές ανάγκες των πελατών στις καλύτερες τοποθεσίες.

«Αυτά τα επιλεγμένα πολυτελή σπίτια στο χαρτοφυλάκιο μας παρέχουν ευκαιρίες στους επισκέπτες μας να συνδυάσουν μια επίσκεψη στο ξενοδοχείο με μια διαμονή σε βίλα και να εξερευνήσουν περισσότερο τον προορισμό με διαφορετικούς τρόπους με τη διαβεβαίωση της φήμης των Mandarin Oriental», ​​δήλωσε ο James Riley, Διευθύνων Σύμβουλος του Mandarin Oriental Hotel Group.

Τα οφέλη των Mandarin Oriental Exclusive Homes

Εξαιρετικά σπίτια

Επιθεωρήθηκαν από StayOne και Mandarin Oriental για να διασφαλιστούν τα μέγιστα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, καθώς και προνομιακές τοποθεσίες σε κορυφαίους προορισμούς αναψυχής.

Αποκλειστικά σπίτια

Προσβάσιμα μόνο μέσω της πλατφόρμας Mandarin Oriental Exclusive Homes.

Αποκλειστική προσωπική υπηρεσία θυρωρού

Από την αρχική κράτηση μέχρι την αναχώρηση, ένας ειδικός θυρωρός θα είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο για να σας βοηθήσει με αιτήματα πριν από την άφιξη και να κανονίσει τοπικές εμπειρίες και μεταφορά.

Ιδιωτικές γαστρονομικές εμπειρίες

Ένας ιδιωτικός σεφ εγκεκριμένος από τους γαστρονομικούς εμπειρογνώμονες της Mandarin Oriental θα σχεδιάσει εξατομικευμένα μενού με βάση τις προτιμήσεις των επισκεπτών και τα τοπικά εποχικά προϊόντα.

Υπηρεσία καθαριότητας

Καθημερινή εξυπηρέτηση εμπνευσμένη από τα αυστηρά πρότυπα καθαριότητας της Mandarin Oriental.

Εμπειρίες φιλικές προς την οικογένεια

Ειδικές ρυθμίσεις για παιδιά όλων των ηλικιών (π.χ. εξειδικευμένες ανέσεις/εξοπλισμός και προσαρμοσμένες τοπικές εμπειρίες φιλικές προς τα παιδιά).

Προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας

Όλα τα σπίτια υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους υγείας και ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης ευαισθητοποίησης σχετικά με την υγιεινή COVID-19, υπό την επίβλεψη της ομάδας διαχείρισης κινδύνου της Mandarin Oriental.

Πολυτελείς ανέσεις

Από πολυτελή μπουρνούζια έως βιώσιμες οδοντόβουρτσες από μπαμπού, μια σουίτα ανέσεων μοναδικών για το Mandarin Oriental θα αποτελέσει μέρος της εμπειρίας της βίλας.

Αποκλειστικά προνόμια για τακτικούς επισκέπτες του Mandarin Oriental

Ειδικά προνόμια και εμπειρίες παρέχονται στα μέλη του «Fans of MO». πρόγραμμα αναγνώρισης καλεσμένων του Ομίλου.