Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο Τζέιμς Μποντ είναι χωρίς αμφιβολία, ένας από τους πολυταξιδεμένους ήρωες της μεγάλης οθόνης.
Για να τιμήσει την 60ή επέτειο ταινιών Τζέιμς Μποντ η εταιρεία για πολυτελή ταξίδια Unforgettable Travel Company (UTC) αποκάλυψε τέσσερα νέα δρομολόγια με θέμα τον διάσημο πράκτορα 007.

Το James Bond tour αφορά ταξίδια στην Ελλάδα, την Ταϊλάνδη, την Ιταλία και τη Χιλή σε προορισμούς που εμφανίζονται στις ταινίες, με τον κομψό και τζέντλεμαν κατάσκοπο.

Οι ιδιωτικές περιηγήσεις ακολουθούν τα βήματα του θρυλικού πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών, σε μερικές από τις πιο αξέχαστες τοποθεσίες που εμφανίζονται στις ταινίες.

«Ο Τζέιμς Μποντ είναι ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα θέματα ταινιών στον κόσμο, υπογραμμίζει ο Graham Carter, εμπορικός διευθυντής της Unforgettable Travel.

Όταν συνδυάζονται με τη γνώση, την τεχνογνωσία και την άψογη εξυπηρέτηση των ειδικών μας στα ταξίδια, αυτές οι διακοπές έχουν εγγυημένη επιτυχία».

Πολυτελή ταξίδια σε Ελλάδα με θέμα τον Τζέιμς Μποντ

Οι τουρίστες στο 3ήμερο ταξίδι στην Ελλάδα θα επισκεφθούν την Αθήνα, την Αρχαία Ολυμπία και τους Δελφούς.

Στην συνέχεια θα ταξιδεύσουν στα Μετέωρα για περιήγηση στο μοναστήρι του Αγίου Κυρίλλου που έκανε τα γυρίσματα του «For Your Eyes Only», ο Roger Moore.
Η ταινία γυρίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και είχε στο επίκεντρο της εξέλιξης την Ελλάδα. Τα περισσότερα εξωτερικά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Κέρκυρα και τα Μετέωρα.

Η αρχική τιμή για το πακέτο είναι 1.120 λίρες.

Το Unforgettable Travel Group, εταιρεία ταξιδιών πολυτελείας με γραφεία στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Σπλιτ- λειτουργεί και στην Ελλάδα την Unforgettable Greece.