Με την άρση των περιορισμών καραντίνας, το αεροδρόμιο Biggin Hill του Λονδίνου κυκλοφορεί έναν οδηγό για ταξίδια χωρίς επαφή.
Παρέχοντας βασικές πληροφορίες για πτήσεις με ιδιωτικό τζετ.

Ο οδηγός υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο η επιχειρησιακή αεροπορία υποστηρίζει μια ανεπαφική ταξιδιωτική εμπειρία στο Λονδίνο Biggin Hill και τις προσωπικές αλληλεπιδράσεις στο ελάχιστο. Εξηγεί επίσης και για το τι συμβαίνει όταν πετάτε μέσω ιδιωτικού τερματικού σταθμού αεροδρομίου.

“Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν, εξηγεί ο επικεφαλής μάρκετινγκ, στο αεροδρόμιο Biggin Hill Αντι Πατσαλίδης.

Για ορισμένους, το να είσαι κοντά σε άλλους επιβάτες δεν θα είναι πλέον επιλογή. Και ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους για να μειώσουν τον κίνδυνο.

Η ιδιωτική πτήση έχει πολλά οφέλη, αλλά το μεγαλύτερο είναι η ελάχιστη επαφή με άλλους ανθρώπους”.

Ο αερολιμένας Biggin Hill του Λονδίνου έχει ήδη εφαρμόσει αυστηρά μέτρα υγιεινής και τα αεροσκάφη καθαρίζονται πλήρως και απολυμαίνονται μεταξύ των πτήσεων.

Το αεροδρόμιο παρέμεινε πλήρως λειτουργικό ως μέρος της εθνικής υποδομής μεταφορών κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, υποστηρίζοντας πτήσεις ιατρικού, φορτίου και επαναπατρισμού.