Η Διεθνής Ένωση Ταξιδιών LGBTQ+ επέλεξε το Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια ως προορισμό υποδοχής για την Παγκόσμια Συνέλευση του 2025.

Γνωστό για την ακμάζουσα LGBTQ+ κοινότητα και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα, το Palm Springs πρόκειται να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Η IGLTA συνεργάζεται με το Visit Greater Palm Springs για να καταστήσει δυνατό αυτό το ιστορικό γεγονός.

Το συνέδριο θα συγκεντρώσει επαγγελματίες του ταξιδιού, ηγέτες του κλάδου και ηγέτες σκέψης LGBTQ+ από όλο τον κόσμο.

Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να περιμένουν ένα ελκυστικό πρόγραμμα εκπαιδευτικών συνεδριών, ευκαιριών δικτύωσης και βασικών παρουσιάσεων από φωνές με επιρροή στην ταξιδιωτική βιομηχανία LGBTQ+.

«Το Palm Springs αποτελεί παράδειγμα ενός προορισμού όπου τα άτομα μπορούν να αγκαλιάσουν τον πραγματικό τους εαυτό. Η ζωντανή και περιεκτική ατμόσφαιρά του, σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά τοπία και τις ανέσεις παγκόσμιας κλάσης, το καθιστούν το τέλειο σκηνικό για το Παγκόσμιο Συνέδριο της IGLTA», δήλωσε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της IGLTA, Felipe Cardenas .

«Ανυπομονούμε να βρεθούμε μαζί σε αυτόν τον αξιόλογο προορισμό το 2025».

«Είμαστε ταπεινωμένοι και τιμημένοι που η IGLTA επέλεξε το Παλμ Σπρινγκς ως πόλη υποδοχής για την Παγκόσμια Συνέλευση του 2025. Αυτή η απόφαση αντικατοπτρίζει το συμπεριληπτικό και φιλόξενο πνεύμα της κοινότητάς μας, η οποία υπήρξε εδώ και καιρό καταφύγιο για την LGBTQ+ κοινότητα», δήλωσε ο Scott White, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Visit Greater Palm Springs .

«Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ένας προορισμός που γιορτάζει τη διαφορετικότητα, αγκαλιάζει την αγάπη και καλλιεργεί την αίσθηση του ανήκειν σε όλους. Δημιουργώντας ένα περιβάλλον που εκτιμά και σέβεται κάθε άτομο, όχι μόνο εμπλουτίζουμε την πόλη μας αλλά δημιουργούμε μια κληρονομιά ενότητας και ισότητας που θα εμπνεύσει τις επόμενες γενιές. Ανυπομονούμε να δείξουμε την ομορφιά και τη ζεστασιά του Παλμ Σπρινγκς καθώς συγκεντρωνόμαστε για να δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις και να δημιουργήσουμε διαρκείς συνδέσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικής εκδήλωσης.»